Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada Annemizi Saklarken dizisine itirazlar çoğalıyor ama duyan yok!

Sosyal medyada Annemizi Saklarken dizisine itirazlar çoğalıyor ama duyan yok!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken, izleyicinin merakla beklediği bir yapımdı. Fakat beklenen ilgiyi göre reytingleri düşük kaldı. Başrollerinde Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun rol aldıkları dizi, Çarşamba akşamları yayınlanmakta.

Farklı hikayesi ile dikkat çeken bir yapım oldu izleyicileri açısından. Ancak yine de diziye gösterilen ilgi çok yeterli değil! Sosyal medyada izleyenler, diziyle ilgili senaristin, yapımcıların ilgisi çekmek için bir gayret içerisinde.

Sosyal medyada Annemizi Saklarken dizisine itirazlar çoğalıyor ama duyan yok! 22

Dizinin hakettiğinden daha az izlendiği görüşünde olan izleyenler, Annemizi Saklarken yapımı için klavyelerinin başında adeta görev edinmiş gibi uyarılarda bulunuyor, yapımın finalini engellemek adına eleştirilerini dile getiriyorlar.

Oyunculukları da hikayesi de başarılı bulunan dizinin çok düşük reytingler alması, izleyicisinin içine sinmiyor. Bu nedenle de Annemizi Beklerken dizisinin toparlaması adına bazı önerilerde bulunuyor izleyenler.

Bunların en başında da fragmanlara olan eleştiriler gelmekte. Dizinin yeni bölümlerinin ilgi çekmesi için hazırlanan fragmanların yeterli özenle yapılmadığı görüşünde izleyiciler.

Sosyal medyada Annemizi Saklarken dizisine itirazlar çoğalıyor ama duyan yok! 23

3 çocuklu bir annenin yeniden aşk yaşama arzusu ile zengin erkeklerin peşine düşmesini konu alan bir dizi Annemizi Saklarken. Annelik kavramını farklı bir yerden sorgulayan diziyi takip edenler, fragmanları paylaşarak sosyal medyada ilgiyi arttırma telaşındalar.

Bazı izleyenler de fragmanların etkileyici olmaması eleştirisini getiriyorlar sıklıkla. Diziye olan ilgisizliği fragmanların yeterince iyi hazırlanmamasında bulan bir grup sosyal medya kullanıcısı, yapımın dikkatini çekme çabasında.

Birçok dizi hayranının fragmanla yaratılan ilgi çekiciliğin peşinden gittiği düşünülürse, izleyici pek de haksız değil! Fragmanların daha çok ilgi çekici ve etkili olmasını isteyen izleyenler, sosyal medyada itirazlarını dile getirmeye devam ediyorlar. Bu çabalar şu ana kadar dikkat çekmemiş görünüyor! Bakalım yapımcı, izleyicinin bu sesini duyacak mı? İzleyip göreceğiz…