Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncuları Hilal Altınbilek ve Selin Yeninci’nin pozlarına düşen düşene!

Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncuları Hilal Altınbilek ve Selin Yeninci’nin pozlarına düşen düşene!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarının sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, hikayesi kadar oyunculuklarıyla da ilgi topluyor. Özellikle dönem kostümleri içinde oyuncuları görmek, izleyicinin de keyif aldığı bir görsel şölen.

Hikayenin ana kahramanlarından Züleyha’ya hayat veren Hilal Altınbilek, güzelliği ile de göz dolduruyor ekranda. Aynı zamanda özel olarak dikilen kıyafetleri de fit vücuduyla bir model gibi taşıyor oyuncu.

Dizinin bir başka ismi Saniye’yi oynayan Selin Yeninci ise Adanalı köylü bir kadın olarak başladığı dizide bu kez kahya rolünde. Kıyafetleri yaptığı işe göre değişiklik gösterdi zaman içinde.

Selin Yeninci de tıpkı Hilal Altınbilek gibi oyunculuğu ile olduğu kadar güzelliği ve fitliği ile de göz doldurmakta. Yeninci’yi sosyal medyadan takip edenler, Saniye’den sonra başka bir şaşkınlık yaşıyor haliyle!

Selin Yeninci, son derece tarz giyimi ve duruşuyla da sosyal medyada beğeni toplamakta. Son olarak Ezgi Mola’nın da yer aldığı bir ekip ile New York Türk Filmleri Festivali için gittiği New York’tan pozlarıyla çok konuşuldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncuları Hilal Altınbilek ve Selin Yeninci'nin pozlarına düşen düşene! 11

Oyuncu, yine festival için bulunduğu ülkede çekilen bir kaç pozunu daha paylaştı. New York manzarasında iddialı sırt detayı olan kıyafeti ile verdiği poz, hayranları tarafından büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncuları Hilal Altınbilek ve Selin Yeninci'nin pozlarına düşen düşene! 12

Hilal Altınbilek ise instagram sayfasından beyaz ve iddialı bir kıyafet ile verdiği pozlarını paylaştı. Kesimi ve tarzıyla dikkat çeken beyaz bluzu ve pantolonuyla son derece şık olan oyuncuya övgü dolu yorumlar yağıyor hayranlarından…

Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncuları Hilal Altınbilek ve Selin Yeninci'nin pozlarına düşen düşene! 13

Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncuları Hilal Altınbilek ve Selin Yeninci'nin pozlarına düşen düşene! 14

Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncuları Hilal Altınbilek ve Selin Yeninci'nin pozlarına düşen düşene! 15