Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada Gamze Özçelik hakkındaki asparagas haber gündemin ilk sırasında!

Sosyal medyada Gamze Özçelik hakkındaki asparagas haber gündemin ilk sırasında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Gamze Özçelik’in yardıma muhtaç insanlara yönelik yaptığı çalışmalar takdir topluyor… Özellikle Afrika ülkelerinde su kuyusu açan, ihtiyaç maddeleri temin eden, buradaki insanları ziyaret ederek moral de veren Gamze Özçelik, yıllar içinde bambaşka bir hayata geçiş yaptı.

Arka Sokaklar dizisinde Zeynep komiser olarak tanıdığımız oyuncu, kariyerini de bıraktı ve tamamen kendini yardım organizasyonlarına ayırdı. Oyuncu, tüm bu yaptığı faaliyetleri de bir gösteriş içinde değil perde gerisinde gerçekleştirerek de gönülleri kazandı.

Oyun hakkında bugün sosyal medyada yayınlanan bir iddia ise gündemin ilk sırasına yükselmesini sağladı. Özçelik’in Göztepe’deki evini 400 bin TL’ye sattığı ve bu parayla da Afrika’da yüzlerce su kuyusu açtırdığı, ayrıca bu kuyulara da şehitlerimizin ismini verdiği şeklindeki iddia doğru çıkmadı.

Hala sosyal medyada konuyla ilgili birçok ileti paylaşılıyor. Kanal D ekranında 2. Sayfa programına açıklama yapan oyuncu, “Daha önce de benzer haber çıkmıştı, doğru değil” diyerek konuyu kapattı.