Ana sayfa Güncel Haberler Kurtlar Vadisi’nden bu yana Çiğdem Batur çok değişti!

Kurtlar Vadisi’nden bu yana Çiğdem Batur çok değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Çiğdem Batur, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin en önemli isimlerinden birisiydi. Savcı Leyla karakterine hayat veren oyuncu hem rolü etkinliği hem da başarılı performansı ile hafızalara yazıldı. O günlerden bu günlere de hep Savcı Leyla olarak hatırlandı.

Çiğdem Batur, rol aldığı tüm yapımlara fark katan isimlerden birisi. Az sayıda dizide rol aldı ama hep kendinden konuşturdu.

Gümüş dizisinde Dilek olarak ekrandaydı. Vazgeç Gönlüm’de Goncagül olarak izledik. Papatyam dizisinin Fulya’sı idi. Kurtlar Vadisi’nden sonra da Deli Gönül’de Türkan olarak izleyici karşısına geçti.

Aslında Kurtlar Vadisi’nden sonra dizilerden daha çok sinema ve tiyatroya yöneldi. Tarzını değiştirdi, fit haliyle hep hayranlarının göz bebeği oldu. Şimdilerde ise Amiral Battı Kaçıyorusss isimli tiyatro oyununda bir balerin olarak sahnede yeteneklerini sergiliyor.

Instagram hesabından aşağıdaki fit halini yayınlayan oyuncu, hayranlarına Kurtlar Vadisi’nden bu yana ne kadar değiştiğini ve güzelliğini de anlatıyordu…

Kurtlar Vadisi'nden bu yana Çiğdem Batur çok değişti! 7