Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada Sen Çal Kapımı patlaması yaşandı ama bu sizi yanıltmasın!

Sosyal medyada Sen Çal Kapımı patlaması yaşandı ama bu sizi yanıltmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisini bekleyen geniş bir izleyici kitlesi var. 2020 yılının Temmuz ayında ilk başladığı zaman izleyicilere cezbeden ve uzun süre yaz ekranının en sevilen dizisi olan Sen Çal Kapımı, yüksek reytingleri ile de adından söz ettirmişti.

Kış sezonunda uzun süre iyi reytingler almayı başaran dizi daha sonra izleyici kaybı yaşadı ve 39. bölümünde sezon finali yaparken çok düşük oranlar elde etmişti. Sen Çal Kapımı dizisi yeniden ekrana dönüyor. Hem de büyük bir iddia ile izleyicilerle buluşacak. Bu büyük iddianın nedeni sosyal medyada oluşturulan rüzgar.

Sen Çal Kapımı dizisinin 9 Haziran Çarşamba günü saat 20.00’da yayınlanacak olan 40. yeni bölümünden 2. fragman paylaşıldı. Dizi hayranları kısa sürede yeni fragmanı en çok izlenen videolar arasına soktu.. Sadece bununla kalmadı. Twitter ortamında da Türkiye gündeminin bir numarasına Sen Çal Kapımı dizisi yükseldi. 120 binin üzerinde ileti sadece 1-2 saat içinde paylaşıldı.

Yeni sezonun aşırı güzel ve aşırı tatlı olduğuna yönelik binlerce yorumu twitter’da bulabilirsiniz. Fragmanı çok beğenen hayranlar Eda ile Serkan’ın çocuğunun olması durumundan da memnun.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel yine enerjilerini yansıtırken, bu sefer iki aşık olduklarını bilerek izleyiciler sahnelere odaklanacak.

Sosyal medyada yaratılan bu müthiş rüzgar ile dizinin çok iyi reytingler alabileceğine yönelik tahminler bulunuyor. Ancak bu durum sizi yanıltmasın.

Sosyal medyadaki bu hashtag rüzgarlarının reyting üzerinde hemen hemen hiç etkisi yok. Yani Sen Çal Kapımı dizisi 9 Haziran Çarşamba günü 40. yeni bölümü ile ikinci sezona başladığında beklentilerin altında reytingler gelirse şaşırmayın.