Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan bir ünlü ayrıldı, bir başka ünlü hikayeye katıldı!

Bir Zamanlar Çukurova’dan bir ünlü ayrıldı, bir başka ünlü hikayeye katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en çok sevilen yapımlarından birisi de atv ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi… 3 sezondur ekranda yer almakta olan dizinin 100. bölümü itibari ile sezon finali yapması bekleniyor. Dizinin hayranları hikayesinden ve gidişattan memnun.

Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız başlayana kadar reytinglerde bir numaraydı. Tüm kişilerde hala zirvede yer alan atv dizisi, AB ve ABC1 gruplarında ise birinciliği rakibine kaptırmıştı. Dizi hala milyonları etkiliyor ve çok güçlü bir şeklide de yoluna devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılıklar kervanına bir yenisi daha eklendi. 3. sezonda yaşanan ayrılıklar çok dikkat çekiciydi. Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Esra Dermancıoğlu’nun üst üste veda ettiği hikayeye yeni isimler de katıldı.

Ümit karakterinde Hande Soral bu sezonun büyük sürprizlerinden birisini gerçekleştirdi. Bu hafta da dizide bir ayrılık ve bir de yeni oyuncu katılımı vardı. Müjgan karakterine hayat veren ve uzun süredir de hikayede yerini alan Melike İpek Yalova diziye veda etti.

Müjgan’ın ölümü tüm dizi hayranları üzdü. Ancak hikayeye bir de yeni karakter katıldı. Dizinin daha en başından bu yana Şermin’in yurt dışında okuyan kızı Betül biliniyordu. Karakter ilk kez dün akşam yayınlanan 98. bölümde ortaya çıktı. İlayda Çevik’in hayat verdiği Betül’ün hikayeye gelmesi ile birlikte bambaşka olaylar da yaşanmaya başladı.

Betül’ün büyük bir planı var ve Çukurova’da artık yeni bir rekabet daha yaşanacak. Bir de dizide Ümit karakterinin hamile olduğunu söylemesi kafaları karıştırdı. Demir’in bebeğini taşıyan Ümit, Adnan ile Leyla’ya da kardeş geleceğini söylüyor. Yani hikaye daha çok su kaldırır.