Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde izleyici evlilik teklifini bekliyor!

Söz dizisinde izleyici evlilik teklifini bekliyor!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV’nin başrollerini Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya gibi isimlerin paylaştığı ‘Söz’ dizisinde başkarakterler Yavuz ve her ne kadar seveni olduğu kadar sevmeyeni olsa da Derya kadar dikkat çeken başka çiftler var. Kalabalık bir kadroya sahip olan dizide doğal olarak birden fazla sevilen çift oluyor. Bir çiftlerden bir tanesi de Eylem ve Fethi çifti.

Son zamanlarda bu çifti sevenler Eylem ve Fethi’nin fazla sahnesinin olmamasından yakınıyordu. Bu şikayetlerini sosyal medyada sık sık dile getiren izleyicilerin sesi duyulmuş olacak ki, dünkü bölümde çiftin tatlı bir sahnesi vardı.

Dün akşam ekrana gelen bölümde; daha önce Fethi’nin evlenme teklifini kabul etmeyen Eylem artık evliliğe hazır olduğunu ve Fethi’ye kendisinin evlenme teklifi edeceğini söyledi. Bu sözler karşısında Fethi kadar mutlu olan izleyiciler ise şimdi evlilik teklifinin geleceği sahneyi merak ediyor.

Bunun haricinde; Ateş’in hafızasını kaybetme olayının çok uzadığını düşünen izleyenler bu konunun da artık bir çözüme kavuşmasını ve Ateş’in asker olduğunu hatırlamasını bekliyor.

İzleyiciler son yayınlanan bölümde hafızasının yerine geldiğine dair Tim arkadaşlarına yalan söyleyen ve onlara tuzak kuran Ateş’in normale dönmesini bekliyor.

Öte yandan, Ateş’in hafızasının aslında yerine geldiğini ancak Yavuz gibi istihbarat tarafından verilen gizli bir görevde olduğu için bunu ne Dragan’a ne de arkadaşlarına belli etmediği de izleyicinin tahminleri arasında.

Söz dizisinde izleyici evlilik teklifini bekliyor! 7