Ana sayfa Sinema Spider-Man’in yeni filmi ve detaylar ortaya çıktı

Spider-Man’in yeni filmi ve detaylar ortaya çıktı

tarafından ker_def

ÇİZGİ ROMAN EVRENİNİN FENOMEN KARAKTERİ SPIDER-MAN’İN YEPYENİ FİLMİNİN İSMİ VE BÜTÜN DETAYLARI AÇIKLANDI!..

FİLMLE İLGİLİ BİLGİLER NETLEŞİYOR.

Bu yıl, süper kahraman filmlerinden gelen haberlerle geçiyor. Marvel ve DC Comics’in karşılıklı film atakları devam ediyor. Bu atakların en önemli halkasından biri olan Spider-Man ile ilgili güzel haberlerle karşılaşmaya başladık. Bu sene 6 Mayıs’ta vizyona girecek olan Captain America: Civil War’da karşımıza çıkmasını sabırsızlıkla beklediğimiz Spider-Man, önümüzdeki yıl da solo filmiyle boy gösterecek.

YENİ FİLMİN İSMİ BELLİ OLDU

Önümüzdeki yıl vizyona girmesi planlanan altıncı Spider-Man filminin ismi, CinemaCon’da açıklandı. Las Vegas’ta düzenlenen CinemaCon’da konuşan yeni Spider-Man Tom Holland, etkinlikte yaptığı konuşmada yeni filmin isminin Spider-Man: Homecoming (Örümcek Adam Eve Dönüyor) olduğunu açıkladı. Yakın zamanda filmin isminin Homecoming olacağıyla ilgili söylentiler de böylece doğrulandı.

Homecoming hem mezun toplantısı anlamıyla, hem de Spider-Man’in beyazperdeye geri dönüşünü temsil etmesiyle oldukça olumlu tepkiler topladı. Ayrıca şimdiye kadarki en genç Spider-Man unvanını taşıyan Tom Holland aynı etkinlikte filmle ilgili “Peter Parker, gerçek kimliğini ve nereye ait olduğunu bulmaya çalışıyor” diyerek beklentiyi iyice artırdı.

DÜŞMANI KLASİKLEŞMİŞ BİR KARAKTER OLABİLİR

Yeni filmde Spider-Man’in düşmanının kim olacağı da şimdiden tartışılmaya başlanmış durumda. Batman’i bir tarafa bırakacak olursak Spider-Man, en iyi tasarlanmış düşmanlara sahip gibi görünüyor. 50 yıldan uzun süredir çılgın bilim adamı yaratıklarından tuhaf uzaylılara kadar çok çeşitli düşmanlarla karşılaştı. Ancak şimdilik Spider-Man’in Spider-Man: Homecoming isimli altıncı filmde kiminle karşılaşacağı açıklanmadı. Daha önce filmlerde karşılaştığı bir kötü karakterle mi, yoksa ilk kez izleyeceğimiz bir kötü karakterle mi karşılaşacağı bilinmiyor. Yine de, bununla ilgili bazı tahminler var. Özellikle Vulture, ön plana çıkıyor.

Vulture –ya da Adrian Thomas- 1963 yılında yayınlanan The Amazing Spider-Man #2 sayısıyla tanıtılmıştı. Bu sayıda da Chameleon’u takiben ikinci düşman olarak görülmüştü. Çizgi romanlar dışında animasyon Spider-Man yapımlarında da boy gösteren Vulture, bilgisayar oyunlarında da karşımıza çıkmıştı. Spider-Man’in kanatlı düşmanı Vulture, bazı söylentilere göre bu filmde yer alacak. Ancak yine de ana düşman olup olmayacağı henüz kesin değil.

Yeni Spider-Man filmi Spider-Man: Homecoming’in 7 Temmuz 2017’de vizyona girmesi planlanıyor.
tom-hollond