Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Star TV, ‘Benzemez Kimse Bize’yi yayından kaldırdı! Mustafa Keser açtı ağzını yumdu gözünü!

Star TV, ‘Benzemez Kimse Bize’yi yayından kaldırdı! Mustafa Keser açtı ağzını yumdu gözünü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in birlikte sunduğu, ekranlara iddialı giriş yapan “Benzemez Kimse Bize” programı Star TV tarafından yayından kaldırıldı.

Program başladığı günden itibaren çeşitli iddialarla sürekli gündem oldu. Geçtiğimz haftalarda Star TV ekranlarında  başlayan ‘Benzemez Kimse Bize’ programında, Bülent Ersoy’un canlı yayındaki konuşmaları ve hareketleri sosyal medyada gündem olmuştu. Ersoy’un canlı yayına sarhoş olarak çıktığı iddia edildi. Ünlü sanatçı söz konusu iddialara yanıt vererek “Ağzıma bir yudum şey koymadım. Olsa zaten söylerim. Tamamen heyecandan oldu” dedi.

Programın ikinci bölümüne oyuncu  Şafak Sezer ve Kibariye konuk olmuş, komedyen Sezer canlı yayında Ersoy’a alkolmetre üfletmişti. Son programda ise Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasında soğuk rüzgârlar esmiş, ikili birbirleriyle konuşmazken özellikle programın sonlarında birbirlerinin yüzüne bakmamayı tercih etmiş, programın finalini Keser yapmıştı.

Star TV, ‘Benzemez Kimse Bize’ programını sonlandırma kararı aldı. Bülent Ersoy’un menajeri Haluk Şentürk ve danışmanı Arzu Acay’da, programın Star TV tarafından yayından kaldırıldığını doğruladı. Mustafa Keser, programın sonlandırılmasının ardından instagram hesabından yaptığı “Bütün aksaklıklar sayın Bülent Ersoy’un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır”  açıklamasıyla gündem oldu.

Star TV, 'Benzemez Kimse Bize'yi yayından kaldırdı! Mustafa Keser açtı ağzını yumdu gözünü! 5

19 Eylül tarihinde başlayan programın yayın hayatı kısa sürdü ancak Mustafa Keser’in yukarıdaki açıklamasından sonra ikili arasında ki polemiğin yankıları bir süre devam edeceğe benziyor.