Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV çok iddialı bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor!

Star TV çok iddialı bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay — En son Sana Söz isimli yeni dizisiyle gündeme gelen Star TV, yeni bir dizi hazırlığında. Yeni dizinin oyuncu kadrosu oluşturuldu, çekimlere başlandı. Şimdi yayın için gün sayıyor.

Yeni dizinin adı Annemizi Saklarken. Son olarak yine Star TV’de yayınlanan Cam Tavanlar’ın yapım şirketi OJO Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerini Hande Doğandemir ve Kutsi üstleniyor. Dizi, Cam Tavanlar’da olduğu gibi yine bir kadın hikayesini ekrana taşıyor.

İlk tanıtımı yayınlanan dizide Kutsi Dündar, Hande Doğandemir de Handan karakterini canlandırıyor. Annemizi Saklarken’in yönetmenliğini Barış Yöş üstlenirken senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

Star TV çok iddialı bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor! 7

Dizinin oyuncu ekibinde Hande Doğandemir ve Kutsi’nin yanı sıra Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D.Foster ve Güngör Bayrak gibi hem genç hem de deneyimli isimlerden oluşan bir kadro yer alıyor.

Çok yakında ekrana gelmeye hazırlanan ve tanıtım filmindeki çarpıcı görüntüleriyle dikkat çeken Annemizi Saklarken dizisinin konusu şöyle olacak:

Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan; şimdilerde ise Nişantaşı’nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan (Hande Doğandemir), Zerrin ve Dündar Demir’in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar.

Bu sürede Dündar’ın (Kutsi) ilgisini çeken Handan’ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar’ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir.