Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV dizisi için final duyurusu yapıldı!

Star TV dizisi için final duyurusu yapıldı!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı sevilen dizi ‘Ada Masalı’ 11 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak 25. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Dizinin final bölümünden tanıtım seyirciyle buluştu.

Star TV ekranlarına renk katan ‘Ada Masalı’nın final bölümünden yayınlanan tanıtımda Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile Poyraz (Alp Navruz) nihayet evleniyor. Haziran’ın kına gecesi eğlenceli anlara sahne olurken romantik ikili masalsı bir düğünle nikah masasına oturuyor.

‘Ada Masalı’nın sürpriz gelişmelerin yaşanacağı final bölümü şimdiden heyecanla bekleniyor. Dizinin hayranları sosyal medyada milyonlarca paylaşım yaparak Ada Masalı’nı öne çıkarttılar. En çok konuşulan konuların başında bu dizi geliyor.

Başrol oyuncuları da yine sosyal medyanın en çok konuşulanlar listesinde bir numara oldu. Ancak bu durum dizinin devam etmesini sağlamadı.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz, Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener.

‘Ada Masalı’ 11 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de final bölümüyle Star TV ekranlarında!