Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin, Destan setinde vahşi kuşla korku dolu anlar yaşadı

Ebru Şahin, Destan setinde vahşi kuşla korku dolu anlar yaşadı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv ekranlarının yeni dönem dizisi Destan’da adeta harikalar yaratan Ebru Destan, diziyi takip edenlerin büyük beğenisini kazandı. Genç oyuncu, geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden dizisi Hercai ile adeta kariyerinde çığır açmıştı. Destan dizisi ile iyice yıldızlaştı.

Ebru Şahin, Hercai’de hayat verdiği Reyyan karakterinden sonra izleyenlere büyük bir ters köşe yaptı. Naif, kırılgan Reyyan’dan sonra elinde kılıcıyla düşmanına korku salan bir kadın kahramanı oynayan Ebru Şahin, her yönüyle kendisini geliştirdiğini ve diziye sıkı bir şekilde hazırlandığını ortaya koymakta.

Aylar süren ön hazırlıklar sırasında dövüş eğitimleri alan ve at üzerinde ok atma, kılıç kullanmak için zorlu çalışmalardan geçen oyuncu, rolünün hakkını sonuna kadar veriyor.

2 bölümü yayınlanan dizide birebir dövüş sahnelerinde Ebru Şahin’in performansı sosyal medyadan da hayranları tarafından büyük takdir görürken, Salı akşamları ekrana gelen dizi, Masumlar Apartmanı’nı da sollayarak reyting tablosunda ilk sıraya oturmayı başardı.

8. yüzyılda, henüz Türklerin İslamiyet’e geçmedikleri bir dönemde geçen hikayede Ebru Şahin, Akkız olarak izleyici karşısına çıkıyor. Çift başlı kurdun pençesi olarak nam salan Akkız rolünde büyük beğeni topluyor.

Kostümleri, saçı, duruşu ile dönem kadınına hayat veren Ebru Şahin, dizi için sete getirilen bir Şahin ile yaşadığı biraz korkulu anları da instagram’dan paylaştı.

Ebru Şahin, Destan setinde vahşi kuşla korku dolu anlar yaşadı 9

Oyuncunun kolundaki Şahin’den hayli tedirgin olduğu ancak bir süre sonra alışınca daha da rahatladığı yüz ifadelerinden anlaşılmakta.

İşte Ebru Şahin’in o paylaşımları…

Ebru Şahin, Destan setinde vahşi kuşla korku dolu anlar yaşadı 10

Ebru Şahin, Destan setinde vahşi kuşla korku dolu anlar yaşadı 11