Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV ekranında çok ilginç bir dizi başlıyor!

Star TV ekranında çok ilginç bir dizi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında üst üste yeni diziler izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Sana Söz ve Benim Hayatım dizileri izleyicilerle buluşmaya devam ederken, Kaderimin Oyunu ve Annemizi Saklarken isimli yapımların da hazırlıkları devam ediyor.

Hande Doğandemir ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı Annemizi Saklarken isimli dizinin tanıtımları da yayınlanıyor. Dizinin ilk imajı çok farklı bir hikayenin izleyicilerle buluşacağı mesajını veriyor. Fragmanda yer alan ve Hande Doğandemir’in canlandırdığı Handan karakteri, çok farklı bir kimliği gözler önüne serecek.

Çocukluğunu yaşayamadan anne olan Handan karakterinin sosyetenin içine bir moda atölyesinin asistanı olarak girmesi ile hayatının ne kadar çok değişeceğini göreceksiniz.

Çocukları ile birlikte yaşama noktasında sıkıntılar yaşayan Handan karakterinin karşısına Kutsi’nin canlandırdığı Dündar’ın çıkması ile birlikte de işler çok değişecek.

Hande Doğandemir uzun süredir dizilerde yer almayan isimler arasında bulunuyor. Oyuncunun anne olmasını yanı sıra hayattan farklı beklentileri olan bir karakter ile ekrana dönmesi hayranlarını şaşırtacaktır.

Annemizi Saklarken isimli dizi ilginç konusu ve dikkat çeken oyuncu kadrosu ile yeni sezonun farklı yapımlarından birisi olacak. Dizinin detaylarını ve yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz:

Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan; şimdilerde ise Nişantaşı’nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan (Hande Doğandemir), Zerrin ve Dündar Demir’in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar. Bu sürede Dündar’ın (Kutsi) ilgisini çeken Handan’ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar’ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir.

OYUNCULAR
Hande Doğandemir
Kutsi
Yeşim Ceren Bozoğlu
Hatice Aslan
Ece Yaşar
Erdem Kaynarca
İncinur Sevimli
Ezgi Gör
Ezgi Tombul
Barış Taşkın
Semih Kızılkaya
Zümre Ertürk
Merve Sevin
Özgür D. Foster
Güngör Bayrak