Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de 7 diziden sonra bir dizi daha final yapıyor!

Star TV’de 7 diziden sonra bir dizi daha final yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun dizi şanssızlarından birisi de Star TV oldu. Üst üste iddialı projeler ortaya koyan Star TV, yaşanan talihsizlikler sonucunda 7 dizisini finale göndermişti.

Sezonun ilk başlarında önce Güvercin dizisi veda etti. Ardından ise yeni başlayan Elçin Sangu ve Ozan Dolunay’ı buluşturan İyi Günde Kötü Günde 6. bölümde yayından kaldırıldı. Sonrasında ise Babil dizisi 20. bölümü ile final yaptı.

Sol Yanım dizisinin 12 bölümde bitmesinin ardından, Seni Çok Bekledim projesi de sadece 13 bölüm dayanabildi. Sefirin Kızı’na da veda eden Star TV, son olarak ise 8. bölümde Kağıt Ev dizisine final yaptırdı.

Star TV’nin final kararı aldığı son dizisi ise Akrep oldu. 17 Haziran Perşembe yani bu akşam 26.ve final bölümü ile yayınlanacak olan Akrep dizisinin başrolünde Demet Akbağ ile Evrim Alasya yer alıyor… 26 bölüm garantisi ile ekrana başladığı belirtilen dizi çok düşük reytinglerle uzun süredir yolculuğuna devam ediyordu.

Star TV'de 7 diziden sonra bir dizi daha final yapıyor! 6

Akrep dizisinin final yapması ile birlikte Star TV’nin elinde sadece 3 dizi kalıyor. Menajerimi Ara, Ada Masalı ve Kazara Aşk…

Peki Akrep dizisinin finalinde neler olacak? İşte tüm detaylar:

Perihan, şirketi Ferda’ya devrettiğini açıklayınca ailede kriz yaşanır. Ferda, çocukların karşısına geçip Perihan’ın ölümünün ardından hisseleri Duru ve Şahin’e devredeceğini söyleyerek herkesi şaşırtır. Ayşem annesinin sözlerine şüpheyle yaklaşır ve şirketten gerçekten vazgeçip vazgeçmeyeceğini anlamak için onu bir teste tabi tutar.

Duru ve Merve çifte düğün için hazırlıklara devam ederken, Perihan ve Ferda her şeyin geleneklere uygun olmasını ister. Aras ve Duru ile birlikte Merve ve Efe de nikah masasına oturur. Düğün töreninin ardından çiçeği burnunda çiftler balayına gider. Şahin ve İpek de onlara katılınca; Perihan, Ferda’dan sır gibi sakladığı listesindeki son maddeyi gerçekleştirmek için hazırlıklara başlar.

Perihan, Ferda ile geçmişe bir yolculuk yapar. Ferda’yı bırakıp kaçtığı gecekondu mahallesine götürürken, Ferda burada hiç ummadığı bir gerçekle daha karşılaşır. İkisinin arasında süregelen problemlerin kaynağı da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlar. Ardından Perihan, Ferda’yı Sapanca’daki eve götürür. Orada Ferda’ya onu terk etmesinin gerçek sebebini söyler ve Ferda’yı zehirler.