Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de Annemizi Saklarken ne kadar talihsiz bir dizi oldu!

Star TV’de Annemizi Saklarken ne kadar talihsiz bir dizi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarının yeni dizilerinden olan Annemizi Saklarken, ne yazık ki yeterince ilgi gösterilmeyen projeler arasına katıldı. İlk iki bölümü çarşamba akşamları yayınlanan dizinin hem hikayesi güzel hem de oyunculuk performansları gayet iyi.

Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin müziklerinden senaryosuna ve çekim kalitesinden oyunculuk performanslarına kadar çok iyi bir yapım olarak öne çıktı. Ancak diziye gösterilen ilginin azlığı şaşırtıyor.

Farklı bir anne karakteri var… Hande Doğandemir’in canlandırdığı Handan, üç çocukluk bir kadın. Henüz çocuk denilebilecek bir yaşta anne olan ve 3 çocuğu ile hayata tutunma mücadelesi veren Handan, aynı zamanda hayatını değiştirmek için de hayatının erkeğini arıyor.

Çocuklarına yeterince ilgi göstermeyen ve onların eleştirilerine kulak tıkayan Handan’ı birçok izleyici ‘zengin avcısı bir kadın’ olarak da tarif ediyor. Diziyle ilgili sosyal medyada yayınlanan yorumlar gayet iyi.

Star TV'de Annemizi Saklarken ne kadar talihsiz bir dizi oldu! 7

Bir dizi hayranı, “Senaryosu, müzikleri harika, tek bir gereksiz sahnesi olmayan mükemmel bir dizi” ifadesini kullandı. Bir başka izleyici de oyuncuların yüksek performanslarını tebrik eden mesaj paylaştı. Buna benzer binlerce yorumu da sosyal medya platformlarında görebilirsiniz.

Annemizi Saklarken’in son yıllarda yayınlanan farklı duyguları ortaya çıkartan, iyi bir yapım olduğu fikrinde birleşenler neden bu kadar az izlendiği sorusunu da soruyor.

Star TV, diziye ne kadar sabır gösterecek bilinmiyor ama sette yoğun bir çalışma var. Hande Doğandemir yaptığı açıklamada tüm vaktini dizi çekimlerine ayırdığını ve kendisine fazla bir zaman kalmadığını ve tüm ekip olarak da çok yoğun çalıştıklarını söyledi.

Annemizi Saklarken dizisinin 3. yeni bölümü 22 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak. Star TV’nin sık sık tekrar bölümlerini yayınladığı diziye olan ilginin artıp artmayacağını da reytinglerle birlikte öğrenebileceğiz.

Yeni bölümden yayınlanan fragman hem etkileyici hem de güçlü sahnelerin gelmekte olduğunu anlatıyor.