Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’den Annemizi Saklarken dizisiyle ilgili yeni karar!

Star TV’den Annemizi Saklarken dizisiyle ilgili yeni karar!

tarafından ker_def

Star TV ekranında çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanan Annemizi Saklarken güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesi ile ilgi görmeyi hak eden bir yapım olarak öne çıktı. Ancak dizinin ilk bölüm reytingleri beklentilerin altında geldi.

Star TV yönetimi bu sonuçlar ile büyük şaşkınlık yaşadı. Dizinin daha iyi oranlar elde etmeyi hak ettiğini birçok izleyici de ifade ediyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda da farklı hikayenin ve iyi oyunculuk performanslarının nasıl izleyiciler tarafından görülemediği yönünde eleştiriler yapıldı.

Hande Doğandemir ile Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümünün az izlenmesi üzerine Star TV yönetiminden üst üste kararlar alındı. Dizi haftanın farklı günlerinde ve farklı saatlerde tekrar bölümleri ile ekrana geliyor. Star TV ayrıca Pazar akşamı da diziyi yeniden yayınlama kararı aldı.

Annemizi Saklarken dizisinin 12 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’da bir kez daha izleyici ile buluşacağı duyuruldu. Dizinin bu şekilde daha fazla kişiye ulaşması sağlanmaya çalışılıyor. Annemizi Saklarken’in ikinci bölümü ise 15 Aralık Çarşamba günü ekranda olmaya devam edecek. İkinci bölümde hikayenin daha da hareketlenmesi ve izleyicilerden daha fazla ilgi görmesi bekleniyor.

Star’ın yeni dizisi ‘Annemizi Saklarken’, ilk bölüm tekrarıyla pazar günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir’in yer aldığı dizide, henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alan Handan’ın Dündar ve ailesiyle tanıştıktan sonra değişen hayatı anlatılıyor.

Yapımcılığını Ojo Pictures’ın üstlendiği “Annemizi Saklarken”in yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor. Dizinin öykü ve senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Kutsi’nin ‘Dündar’, Hande Doğandemir’in ‘Handan’ karakterini canlandıracağı ‘Annemizi Saklarken’, herkesi ekran başına kilitleyecek.