Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’den çok iddialı yeni dizisi için final duyurusu!

Star TV’den çok iddialı yeni dizisi için final duyurusu!

tarafından ker_def

Star TV ekranında bir dizi daha final gerçeği ile yüzleşiyor… Kazara Aşk, Benim Hayatım, Ada Masalı ve şimdi de Sana Söz dizi ile birlikte finallere yenileri ekleniyor. Star TV’nin bu sezon final yapacak olan 4. dizisi de ortaya çıktı. Daha yeni başlamasına rağmen Sana Söz dizisinin reytingleri ve başrol oyuncusu Erkan Petekkaya’nın da sağlık sorunlarının ortaya çıkması nedeniyle proje izleyicilere veda edecek.

Polisiye dram projesi olarak öne çıkan Sana Söz, başarılı bir hikaye ve iyi oyuncular ile yola çıktı. Salı akşamları yayınlanan dizi izleyicilerden yeterince ilgi göremedi. Bu süreçte Erkan Petekkaya’nın sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olması gerektiği de ortaya çıkınca projeye veda kararı alındı. Star TV’den de 14 Aralık Salı günü 7. bölüm ile birlikte final yapılacağı duyurusu geldi.

Star’ın ekranlarında yayınlanan ‘Sana Söz’, final bölümüyle salı günü ekrana geliyor. Başrollerinde; Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın yer aldığı dizide; herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşuyor.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın kaleme alıyor. Erkan Petekkaya bir polisi canlandırırken Nehir Erdoğan ise program sunucusu olarak seyircinin karşısına çıkıyor.

Peki dizinin final bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: Erdem ve Ömer’in ormanda buldukları ceset bütün okları Bora’ya çevirir. Erdem için karar anıdır, ya Ömer’in yanında yer almaya devam edecek ya da Bora’nın yanında olacaktır. Erdem kararını verir.

Duru ve Bora’nın konuşması Elif’in gelmesiyle bölünür. Bora odadan kaçmaya çalışırken Ömer ile yüz yüze gelir. Umut ise içine düştüğü durumdan yaptığı plan sayesinde kurtulmaya çalışır. Aslı, Erdem için gün geçtikçe bir tehdit haline gelir. Erdem, telefonlarını açmayınca Aslı, Erdem’in evine gitmeye karar verir. Bütün bunların yanında kayıp bebek olayı ise Elif ve Ömer’i yeniden işbirliği yapmaya zorlar.