Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Star TV’nin Ada Masalı dizisinde veda pozları başladı!

Star TV’nin Ada Masalı dizisinde veda pozları başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yaz döneminde başlayan ve ilgi de gören Ada Masalı dizisi için sona yaklaşıldı… Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin başrollerinde Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan çok iyi bir dizi çifti oldu… İkilinin yüksek enerjisi ve uyumu da yapımı bu noktaya kadar getirdi.

Ada Masalı dizisine düşük gelen reyitnglerine rağmen uzun süre ekranda kalma fırsatı tanıyan Star TV, izleyicilerin de gönlünü kazandı. Dizinin ekibi ise final bölümü çekimlerine başladı. Dizi setinden gelen görüntüler veda pozlarının çekilmekte olduğuna işaret ediyor.

Ada Masalı dizisi 8 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 25. bölümü ile birlikte veda edecek. Sette çok iyi bir ortam oluşturan ekip birbirinden ayrılacağı için üzgün. Başrol oyuncuları da iyi bir sinerji oluşturdu ve dizi sayesinde önemli dostluklar kuruldu.

Star TV'nin Ada Masalı dizisinde veda pozları başladı! 8

Ada Masalı dizi ekibinin İzmir Seferihisar’da devam eden ve aylardır süren mutlu ve yoğun geçen çekimleri çok yakında sona erecek. Dizi ekibi dağılmadan önce setten gelen fotoğraflar hatıra pozlarının çekilmekte olduğuna işaret ediyor.

Star TV'nin Ada Masalı dizisinde veda pozları başladı! 9