Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’ye dizi finalleri nedeniyle kızanlar, Star TV’ye teşekkür etmeli!

Fox TV’ye dizi finalleri nedeniyle kızanlar, Star TV’ye teşekkür etmeli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında başarılı hikayeler ve güçlü oyunculardan kurulu diziler izleyiciler için kabul olmaya devam ediyor. Kanalın düşük reytinge alerjisi var ve sonuçlar kötü geldiği zaman yayından kaldırmak ilk akla gelen şey oluyor.

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları’ndan sonra Elbet Bir Gün için de 6. bölüm için final kararı verildi. Son gelen haberlere göre final yapacak diziler arasına Misafir de katıldı. Dizinin 5. bölüm itibariyle 9 Aralık Perşembe akşamı son kez ekrana gelmesi kararı alındı.

Fox TV’de yaşanan bu üst üste başarısızlıklar sonrasında, kanal yönetiminin hızlı final kararlarına izleyicilerin sosyal medyadan tepkileri artarak sürüyor.

Star TV ekranında ise düşük reytingler alsa bile 13 bölüme kadar izin verilen Kazara Aşk, ardından yine reytingleri çok tatmin etmese de 25. bölüme kadar devam etmesi kararı alınan Ada Masalı iyi örnekler oldu.

Ayrıca Star TV’nin yayında olan ve düşük reytingler getiren Sana Söz ve Benim Hayatım isimli dizileri de yollarına devam ediyor. Kanal yönetimi bu iki yapıma ne kadar daha süre verecek bilinmiyor. Ancak Fox TV gibi hemen yayından kaldırmaktan ziyade bir miktar yapımın ilerlemesini ve sonucu görmeyi tercih eden bir anlayış var.

Fox TV yönetiminin aldığı final kararlarına kızanlar, Star TV’nin düşük reytinglere rağmen dizilerini devam ettirme çabasını alkışlamalı. Kanalın yeni dizileri Annemizi Saklarken ve Kaderimin Oyunu da dikkat çeken hikayelere ve oyuncu kadrolarına sahip. Bu iki dizi için de dizi izleyicilerinin destek olarak Star TV’nin tavrını mükafatlandırması güzel bir jest olacaktır.