Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TVnin Sana Söz dizisi fragmanında dikkat çeken ilginç detay!

Star TVnin Sana Söz dizisi fragmanında dikkat çeken ilginç detay!

tarafından ker_def

Star’ın yeni dizisi ‘Sana Söz’, ilk bölüm tekrarıyla cuma günü ekrana geliyor. Dizi için ilk önce Cuma akşamları belirlenmişti. 29 Kasım’da başlaması planlanan dizi daha sonra 3 Kasım Çarşamba olarak ilan edildi. Ancak Star TV, son dakikada bir değişiklik daha yaparak diziyi 2 Kasım Salı akşamı yayınladı. Ancak dizinin ilk bölüm reytingleri beklenenden kötü geldi.

Star TV’nin ani değişiklikleri nedeniyle dizinin hangi gün yayınlanacağını tam olarak anlayamayan birçok izleyicinin de ekran başına geçemediği tahmin ediliyor. Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı diziden kanal çok umutluydu. Ancak beklentilerin altında gelen reytingler sıkıntılı bir süreci işaret ediyor.

Polisiye dizinin ilk bölümü 5 Kasım Cuma günü tekrar yayınlanacak. Belki de Salı günlerinden daha iyi performans gerçekleşir ise kanal yönetimi yeniden gün değişikliği ayarlaması yapabilir… Star TV’nin dizi tutturma konusunda ciddi bir sorunu var ve yetkililer de buna çare bulmak için farklı formüller üretmeye çalışıyor.

Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın yer aldığı dizide; herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyircilerle buluştu.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın kaleme alıyor. Erkan Petekkaya bir polisi canlandırırken Nehir Erdoğan ise program sunucusu olarak seyircinin karşısına çıktı.

Sana Söz dizisinin ikinci bölüm fragmanında herhangi bir tarih yazmıyor. Yani Sana Söz dizisinin Cuma günkü tekrar bölüm performansı nedeniyle böyle bir adım atılmış olabilir mi? Sana Söz, belki de bir kez daha gün değişikliğine gidebilir… Neler olacağını izleyip, aktarmayı sürdüreceğiz.