Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz bitti ama Yasemin Yazıcı’ya unutulmaz bir başarı kazandırdı!

Son Yaz bitti ama Yasemin Yazıcı’ya unutulmaz bir başarı kazandırdı!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisi ilk sezonda çok başarılı sonuçlar aldı. Yaz arasının ardından ekip yeni hikaye kurgusu ve kadroya katılan yeni oyuncularla tekrar sete çıktı. Dizinin ikinci sezon çekimleri de yoğun ve heyecanlı geçti. Ancak Son Yaz’ın ikinci sezon reytingleri hiç iyi gelmedi.

Dizi hayranlarının sosyal medyadaki tüm itirazlarına rağmen 26. bölüm itibariyle Son Yaz dizisi final yaptı. Dizide başarılı performans sergileyen isimlerden birisi de Yasemin Yazıcı oldu.

Naz karakterini canlandıran genç oyuncu, etkili bir performans ortaya koyunca ödüle layık bulundu. Yasemin Yazıcı’nın kariyeri adına unutulmaz anılardan birisi bu ödül olacaktır…

Moon Life Ödülleri 2021’de “En iyi yardımcı kadın oyuncu” ödülüne layık bulunan oyuncu, kariyeri adına dizideki fırsatı değerlendirerek iyi bir çıkış yaptı.

Son Yaz projesi erken final yaparak bitti ama Yasemin Yazıcı’nın hikayesi daha yeni başlıyor. Yaz döneminde Aşk Taktikleri isimli sinema filminden de rol alan oyuncu, yeni proje teklifleri de almaya başladı.