Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şu Tövbeler Olsun ne kadar da şanslı bir dizi!

Şu Tövbeler Olsun ne kadar da şanslı bir dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Tövbeler Olsun, Pazar akşamlarının eğlenceli yapımlarından birisi konumunda. Arıza, Menajerimi Ara, Öğretmen ve Maria ile Mustafa isimli dizilerin de yer aldığı Pazar akşamları, en çok da Tövbeler Olsun’un yeri garanti…

Diğer diziler reytinglerde çok iyi sonuçlar almalı. Her hafta da bu yapımlar büyük bir sınav içine giriyor.Arıza ve Menajerimi Ara farklı kategorilerde en çok izlenen dizi olurken, Maria ile Mustafa can çekişiyor ve Öğretmen de zaten 15 Kasım Pazar günü final yapacak. Tüm bu dizi keşmekeşi ve reyting giyotini arasında Tövbeler Olsun dizisi ise keyfine bakıyor.

Özel kanallar gibi reytingleri o kadar da önemsemeyen TRT1, 8 Kasım Pazar akşamı totalde 29. sırada yer alabilen, AB’de 14. duruma düşen, ABC1’de ise 18. durumdaki Tövbeler Olsun dizisini ekrana getirmekten geri durmuyor.

Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu’nun başrollerinde yer aldığı TRT1 dizisinin eğlenceli konusunun yanı sıra, absürd esprileriyle de sosyal medyada konuşulduğu biliniyor. Ancak dizinin bu yönüyle bile büyük bir izleyici kitlesini kendisine bağlayamadığı da görülüyor…

Tüm olumsuzluklara rağmen TRT1, farklı ve eğlenceli bir yapım olan Tövbeler Olsun’u Pazar akşamları yayınlamaya devam edecek. Bu da dizinin ne kadar şanslı bir yapım olduğunu anlatmaya yeter.

15 Kasım Pazar günü dizinin 13. yeni bölümünü izleyeceksiniz.

İşte yeni bölümden ilk görüntüler: