Ana sayfa Sosyal Medya Şükran Ovalı Yargı dizisinin kadrosuna dahil oldu! Eşi Caner Erkin’den yorum gecikmedi!..

Şükran Ovalı Yargı dizisinin kadrosuna dahil oldu! Eşi Caner Erkin’den yorum gecikmedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Uzun süredir ekranlardan uzakta olan ve rol aldığı Evlat adlı tiyatro oyunuyla hayranlarıyla sahnede buluşan oyuncu Şükran Ovalı Kanal D’nin Yargı dizisiyle ekranlara geri dönüyor.

Oyuncunun hayranlarını heyecanlandıran bu haber sonrası Şükran Ovalı’nın dizide nasıl bir karaktere hayat vereceği de merak konusu oldu.

2017 yılında ünlü futbolcu Caner Erkin ile evlenen oyuncunun Mihran Ela adında bir kız çocuğu var. Şükran Ovalı’nın yeni rolü sadece hayranlarını değil eşi Caner Erkin’i de heyecanlandırdı.

Ünlü futbolcu instagram hesabından yaptığı paylaşıma, ‘Yargı’yı şimdi daha bir heyecanlı izleyeceğim’ notunu düşerek eşine destek verdi.

Şükran Ovalı Yargı dizisinin kadrosuna dahil oldu! Eşi Caner Erkin'den yorum gecikmedi!.. 7

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı Sema Ergenekon’un kaleme aldığı etkileyici hikayesi ve ters köşeleriyle çok konuşuluyor. Şükran Ovalı ilgiyle izlenen dizide izleyici karşısına ‘Derya’ karakteriyle çıkmaya hazırlanıyor. Ovalı’nın karakteri ve hikayenin seyrini nasıl değiştireceği merak konusu haline geldi.

Baş rollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Polat ve Hüseyin Avni Danyal gibi önemli isimlerin bulunduğu dizinin kadrosuna şimdi de Şükran Ovalı’nın da katılması dizinin gelecek bölümlerinin daha da heyecanlı olacağını gösteriyor. Yargı, yeni bölümüyle her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…