Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’nın ardından bir Kadir Şeker göndermesi de Mahkum’dan geldi!

Yargı’nın ardından bir Kadir Şeker göndermesi de Mahkum’dan geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin reyting yarışlarına fırtına gibi giren dizisi Mahkum perşembe akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin son bölümünde, özellikle performansıyla dikkat çeken İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı bir sahnede, dövülen bir kadına yardım etmek isterken katil olan Kadir Şeker davasına gönderme yapıldı.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun muhteşem performansıyla dikkat çektiği Mahkum dizisi heyecan dolu sahneleriyle herkesi ekrana kitlemeyi başardı. Savcı Fırat’ın mücadelesini anlatan dizi reytinglerde çift haneli rakamlara ulaşarak büyük bir başarı elde etti. Reytinglerde birinci olan dizi, Kanal D’nin iddialı yapımı Camdaki Kız’ı bile alaşağı etti.

Dizinin en dikkat çekici karakterlerinden biri İsmail Hacıoğlu’nun canlandırdığı Barış. Tetikçisi ve sağ kolu Sasha ile cinayet işlemekten hiç çekinmeyen, kardeşini dahi öldüren Barış karakteri gerçek bir psikopat. İsmail Hacıoğlu da çok başarılı bir şekilde canlandırdığı bu karakterle kariyerinin zirvesine ulaşmış durumda.

Mahkum’un son bölümünde bir dönem Türkiye’nin gündeminde önemli yer tutan Kadir Şeker davasına gönderme yapıldı. İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı sahnede kavga ayırmak isterken katil olan bir karaktere dikkat çekildi.

Kadir Şeker davası daha önce Yargı dizisinde de gündeme gelmişti. Dizideki bir karakter, daha önce kavga ayırmak isterken katil olduğu için haksız yere hapis yattığından Ilgaz ve Ceylin’e yardım etmeyi reddetmişti. Ancak daha sonra ikna olarak istedikleri yardımı yapmıştı.

Konya’daki olayda üniversiteye hazırlanan bir genç olan Kadir Şeker, sevgilisi tarafından darp edilen bir kadını kurtarmak isterken yanlışlıkla saldırganın ölümüne sebep olmuş ve 12 yıl, 6 ay ceza almıştı. Olay günlerce Türkiye’nin gündeminde yer tutmuştu.