Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Eren komiseri Uğur Aslan’ın doğum gününde eşi Sema Ergenekon’dan romantik kutlama!..

Yargı’nın Eren komiseri Uğur Aslan’ın doğum gününde eşi Sema Ergenekon’dan romantik kutlama!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Deneyimli oyuncu Uğur Aslan uzun yıllardır pek çok iddialı yapımla izleyici karşısına çıktı. Gümüş dizisindeki ‘Orhan’ karakteri ile akıllarda yer edinen oyuncu, Yer Gök Aşk adlı dizide canlandırdığı ‘Cüneyt’ karakteri ile hafızalara kazındı.

Karadayı’da ‘İsmail’, Kara Sevda’da ‘Zehir’ karakterlerini başarıyla canlandıran oyuncuyu son zamanlarda Kuruluş Osman dizisinde ‘Nizameddin’ olarak izledik. Akabinde Çukur dizisinde ‘Emir’ karakteri olarak karşımıza çıkan Uğur Aslan, Kanal D’nin iddialı dizisi Yargı ile yeni sezonda tekrar setlere döndü.

Aynı zamanda eşi olan Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı Yargı’da ‘Eren Komiser’ karakterine hayat veren Uğur Aslan 9 Şubat’ta 50 yaşına bastı. Oyuncunun doğum gününü eşi ve yakın arkadaşları sosyal medya paylaşımlarıyla kutladılar.

Yargı'nın Eren komiseri Uğur Aslan'ın doğum gününde eşi Sema Ergenekon'dan romantik kutlama!.. 9

Eşi Sema Ergenekon, ‘Canım Sevgilim, İyi ki ve şükürler olsun’ yazdığı paylaşımıyla Uğur Aslan’ın doğum gününü kutladı.

Çifte yakınlığıyla bilinen oyuncu Bergüzar Korel de arkadaşının doğum gününü unutmadı ve instagramda birlikte rol aldıkları dizinin bir sahnesinden fotoğraf paylaşarak  Uğur Aslan’ın doğum gününü kutladı.

Yargı'nın Eren komiseri Uğur Aslan'ın doğum gününde eşi Sema Ergenekon'dan romantik kutlama!.. 10

Ünlü sunucu Esra Erol da oyuncunun doğum gününü aşağıdaki paylaşımıyla kutladı. Oyunculuğunun yanı sıra aynı zamanda sesinin güzelliğiyle bilinen ve daha önce katıldığı müzik programlarında şarkılar seslendiren Uğur Aslan, bir müzik albümü çıkarmaya hazırlanıyor.

Yargı'nın Eren komiseri Uğur Aslan'ın doğum gününde eşi Sema Ergenekon'dan romantik kutlama!.. 11

Bir Arabesk Müzikali Afara isimli konseri ile bu akşam İstanbul’da Cahide Palazzo’da sahneye çıkacak olan oyuncu, Poll Production firmasıyla albüm anlaşmasına imza attı.

Uğur Aslan, İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nin ardından Kayseri, Konya, Bursa, Eskişehir, Mersin ve Adana’da  vereceği konserlerinin ardından yeni albümü için hazırlıklara başlayacak.