Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şükran Ovalı, Yargı dizisinin yeni oyuncusu oldu!

Şükran Ovalı, Yargı dizisinin yeni oyuncusu oldu!

tarafından ker_def

Yargı’nın kadrosuna sürpriz isim.. Şükran Ovalı dizinin kadrosuna katıldı… Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Şükran Ovalı dahil oldu. Sevilen oyuncunun izleyenleri ekran başına kilitleyen dizide nasıl bir karaktere hayat vereceği ise şimdiden heyecanla bekleniyor.

Etkileyici hikayesi ve ters köşeleriyle çok konuşulan Yargı dizisinin ekibinden sevindirici bir haber geldi. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan sevilen oyuncu Şükran Ovalı, Yargı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. İzleyici karşısına ‘Derya’ karakteriyle çıkmaya hazırlanan Ovalı’nın karakteri ve hikayenin seyrini nasıl değiştireceği merak konusu haline geldi.

Yargı dizisi sezon başından bu yana çok başarılı hikayesi ile öne çıktı. Sema Ergenekon’un üzerinden 2 yıl çalıştığı hikayenin izleyicilere bilmece havası yaşatması ilginin de yüksek olmasını sağladı.

Pazar günü rekabetinde Teşkilat dizisinin önüne geçen Yargı’da başrollerde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Polat ve Hüseyin Avni Danyal gibi önemli isimler bulunuyor. Şimdi bu oyuncuların arasına Şükran Ovalı’nın da katılması dizinin gelecek bölümlerinin daha da heyecanlı olacağını gösteriyor.

‘Yargı’ yeni bölümüyle her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…