Ana sayfa Sosyal Medya İzleyici pes etti! Kardeşlerim izleyicisi Asiye ve Doruk aşkından ümidi kesti!

İzleyici pes etti! Kardeşlerim izleyicisi Asiye ve Doruk aşkından ümidi kesti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon reytinglerde zirveden inmeyen ancak bu sezon yerini TRT 1 dizisi Gönül Dağı’na kaptıran Kardeşlerim dizisi cumartesi akşamları izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin en sevilen çifti Asiye ve Doruk’un arasındaki sular da durulmuyor. Uzun süredir çiftin yeniden bir araya gelmesini isteyen izleyiciler görünüşe göre bu umudunu kaybetti.

Bu yıl ikinci sezonuyla ekrana gelen ATV dizisi Kardeşlerim anne ve babasını arka arkaya kaybeden dört kardeşin acıklı hikayesi olarak başladı, lise dizisi olarak devam ediyor. Dizinin konusu çoğunlukla bir lisede geçtiği için hikayede birçok genç çift bulunuyor.

Kardeşlerim dizisinin en sevilen çifti ise hiç kuşkusuz Asiye ve Doruk. Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran tarafından canlandırılan Asiye ve Doruk o kadar sevilen bir çift oldu ki tüm izleyiciler dizide en çok onları görmek istiyor.

İzleyici pes etti! Kardeşlerim izleyicisi Asiye ve Doruk aşkından ümidi kesti! 7

Ancak senaristler ise Asiye ve Doruk’u bir türlü bir araya getiremiyor. Çift tam bir araya geldiğinde ve mutluluğu yeniden yakalayacakmış gibi göründüğünde yeni bir olay patlıyor ve Asiye ile Doruk’un arasına kara kedi giriyor.

Bu durum ilk başlarda izleyiciyi çok kızdırdı. Asiye ve Doruk’un bir türlü bir araya gelememesinden yakınan izleyiciler senaristlere yüklendi, onları bir araya getirmelerini istedi. Ancak her seferinde aynı şey yaşandı.

Fakat Kardeşlerim dizisinin izleyicileri en sonunda pes etti. İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Asiye ve Doruk ilişkisinde ümidi kestiklerini dile getirdi. Dizinin hayranları artık Asiye ve Doruk’un kesin olarak ayrıldıklarını, bir daha da bir araya gelmeyeceklerini sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dile getiriyor.