Ana sayfa Dizi Fragmanları 11 Şubat’ta yayınlanacak TRT’nin yeni dizisi Hacı Bayram-ı Veli’de beklenen ön izleme sahnesi yayınlandı!

11 Şubat’ta yayınlanacak TRT’nin yeni dizisi Hacı Bayram-ı Veli’de beklenen ön izleme sahnesi yayınlandı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımcılığını Tekden Film’in üstlendiği TRT 1’in yeni dizisi “Hacı Bayram-ı Veli” 11 Şubat Cuma günü başlıyor. Başarılı oyuncu Burak Sevinç’in başrolde Molla Numan Efendi’yi canlandıracağı dizinin merakla beklenen her tanıtım videosu ilgiyle izleniyor.

“Bildim, buldum, oldum” diyerek Ankara’dan yola çıkan Anadolu’nun gönül erlerinden Hacı Bayram-ı Veli’nin hayatı, ilk kez bir dizi ile ekranlara geliyor. Yapım bir süre önce yayınlanan “Aşkın Yolculuğu: Yunus Emre” dizisinin devamı niteliği taşıyor.


Hazırlıklarına aylar önce başlanan dizinin çekimleri için İstanbul’da kurulan platoda Ankara, Bursa ve Adana şehirlerinin tarihi hallerinin benzerleri aslına uygun olarak inşa edildi.

Dizide başrolde Molla Numan Efendi’ye hayat veren oyuncu Burak Sevinç’e Sinan Albayrak, Burak Sevinç, Sena Çakır, Fırat Topkorur, Latif Koru, Hüseyin Soysalan, Derda Yasir Yenal gibi isimler eşlik ediyor. Derda Yasir Yenal da Emir Buhari’yi, deneyimli oyuncu Hüseyin Soysalan ise Somuncu Baba’yı canlandırıyor.

Aşkın yolculuğu Yunus Emre dizisinden etkilenen birçok izleyici bu diziyi de merakla bekliyor. Her yayınlanan fragmanla birlikte sahne analizi ve yorum yapan izleyiciler arasında Somuncu Baba karakteri ön plana çıkmış görünüyor.