Ana sayfa Sosyal Medya Şükrü Özyıldız, ‘Aşk Taktikleri’ filminin çekimleri biter bitmez saçlarını kısacık kestirdi. Oyuncunun yeni imajı çok beğenildi!

Şükrü Özyıldız, ‘Aşk Taktikleri’ filminin çekimleri biter bitmez saçlarını kısacık kestirdi. Oyuncunun yeni imajı çok beğenildi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şükrü Özyıldız, Demet Özdemir ile başrolü paylaştığı Netflix için çekilen ‘Aşk Taktikleri’ filminin çekimleri biter bitmez soluğu Çeşme’de aldı.

Tatilde yorgunluk atan yakışıklı oyuncu, 3 numaraya vurdurduğu saçları ve yeni imajı ile dikkat çekti. Oyuncu, instagramdan  ‘Çok sorulmuş, bir Çeşme klasiği’ yazarak paylaştığı fotoğrafta kaslı vücudunu gözler önüne serdi.

Şükrü Özyıldız, 'Aşk Taktikleri' filminin çekimleri biter bitmez saçlarını kısacık kestirdi. Oyuncunun yeni imajı çok beğenildi! 8

Paylaşımıyla yeni imajını da  sergileyen oyuncunun fotoğrafı anında binlerce beğeni alırken pek çok ünlü isim de paylaşımın altına yorum yaptı. Özyıldız’ın oyuncu arkadaşı Ezgi Mola fotoğrafa, Şükrü hemen sil bunu, hadi’ şeklinde esprili bir yorum yaparak nazar boncuğu emojisi koydu. Usta oyuncu Zerrin Tekindor’da fotoğrafın altına ‘Şükrüüüüü….!’ yazıp nazar boncuğu emojisi bıraktı. Özyıldız’ın hayranları, oyuncuya kısa saçlarının çok yakıştığına dair pek çok yorumda bulundu.

Şükrü Özyıldız, 'Aşk Taktikleri' filminin çekimleri biter bitmez saçlarını kısacık kestirdi. Oyuncunun yeni imajı çok beğenildi! 9

Kız kardeşi ile tatil yapan Şükrü Özyıldız, kardeşinin köpeği Barbie ile plajda oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirdi.