Ana sayfa Sosyal Medya Türkiye’nin en ünlü komedyeni Cem Yılmaz önemli bir hataya imza attı!

Türkiye’nin en ünlü komedyeni Cem Yılmaz önemli bir hataya imza attı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Her gösterisi kapalı gişe izlenen, filmleri izlenme rekorları kıran Cem Yılmaz bugünlerde yılbaşı günü Netflix’te ekrana gelen Diamond Elite Platinum Plus isimli gösterisi ile gündemde. Gösterisi eskisi kadar komik olmadığı için eleştirilen Cem Yılmaz, önemli bir hataya da imza attı.

Cem Yılmaz’ın Diamond Elite Platinum Plus isimli gösterisi 31 Aralık Cuma günü Netflix’te ekrana geldi. Gösteri, her ne kadar izleyiciler tarafından yeterince komik olmadığı yönünde eleştirilse de Netflix Türkiye’nin en çok izlenenler listesinde bir numaraya yerleşti.

Ancak Cem Yılmaz gösterisindeki bir cümlesinde bir hataya imza attı. Cem Yılmaz gösterisinde “Hem Russel Crowe ile hem Şener Şen ile filmi olan dünyada tek kişiyim ben” dedi. Ancak Cem Yılmaz’ın bu iddiası bir izleyici tarafından çürütüldü.

Coşkun Çelik isimli izleyici Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cem Yılmaz’ın yaptığı hataya dikkat çekti ve “Gereksiz Bilgi: Cem Yılmaz son gösterisinde “Hem Russel Crowe ile hem Şener Şen ile filmi olan dünyada tek kişiyim ben” dese de kendisi gibi Russel Crowe ve Şener Şen ile oynayan biri daha var: Salih Kalyon” diye yazdı.

Türkiye’nin en ünlü komedyeni Cem Yılmaz önemli bir hataya imza attı! 8

Türkiye’nin en deneyimli oyuncularından biri olan Salih Kalyon, bugüne kadar onlarca tiyatro, film ve dizide rol aldı. 75 yaşındaki Kalyon, Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden Çıplak Vatandaş ve Züğürt Ağa’da Şener Şen’le birlikte rol aldı.

Türkiye’nin en ünlü komedyeni Cem Yılmaz önemli bir hataya imza attı! 9

Salih Kalyon, 2014 yılında Türkiye’de çekilen Water Diviner isimli filmin kadrosunda da yer aldı. Kalyon, Russel Crowe’un hem yönetip hem de başrolünde yer aldığı filmde Doktor İbrahim isimli karakteri canlandırdı.

Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’ın da rol aldığı film, Çanakkale Savaşı’nda kaybolan üç oğlunu arayan Avustralyalı bir babanın Türkiye’ye gelişi anlatıyordu. Filmin önemli bir kısmı Çanakkale’de çekilmişti.