Ana sayfa Sosyal Medya Sürpriz bir nikahla evlenen Demet Evgar, gelinliği ile göz kamaştırdı!

Sürpriz bir nikahla evlenen Demet Evgar, gelinliği ile göz kamaştırdı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tiyatro, dizi ve sinema dünyasının başarılı ismi Demet Evgar, 6 yıldır birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Levent Babataş ile sürpriz nikah töreniyle dün dünya evine girdi. Sade, fırfırlı gelinliği ve duru güzelliğiyle göz kamaştıran oyuncunun mutlu gününde ailesi ve yakın arkadaşları yanındaydı.

Pandemi nedeniyle oyuncunun Emirgan’daki evinde dün öğleden sonra yapılan ve aile arasında gerçekleştirilen törende çiftin nikahını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıydı. Çiftin asıl düğününün ise havaların ısınmasıyla birlikte dostlarının da katılımı ile yaz aylarında gerçekleştirileceği öğrenildi.

Sürpriz bir nikahla evlenen Demet Evgar, gelinliği ile göz kamaştırdı! 8
Çiftin “Evet” dedikleri anda alkışlar koparken, espri dolu anların yaşandığı törende Demet Evgar’ın nikah şahitleri çocukluk arkadaşları Duygu Acar ve Selen Öztürk olurken, Levent Babataş’ın nikah şahitliğini ise çiftin yakın arkadaşları Özlem Oğuz ve Yeşim Koçak yaptı.

Sürpriz bir nikahla evlenen Demet Evgar, gelinliği ile göz kamaştırdı! 9
Demet Evgar’ın nikah şahitliğini çocukluk arkadaşları Duygu Acar ve Selen Öztürk yaparken, Levent Babataş’ın nikah şahitliğini de çiftin yakın arkadaşları Özlem Oğuz ve Yeşim Koçak üstlendi.

Ünlü oyuncu Demet Evgar’ın 3,5 aylık hamile olduğu ve bebek beklediği iddiaları geçen hafta magazin gündemine bomba gibi düşmüş, bebeğin cinsiyetinin kız olduğu konuşulmuştu.