Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyayla Benim Aramda dizisi 4 yıl aradan sonra bir ünlü ismi dizi setlerine döndürecek!

Dünyayla Benim Aramda dizisi 4 yıl aradan sonra bir ünlü ismi dizi setlerine döndürecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyayla Benim Aramda isimli yeni Disney Plus dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan’ın kadın başroller olarak yer alacağı dizinin, erkek başrol oyuncusu ise Buğra Gülsoy oldu.

Romantik komedi hikayesi olarak öne çıkacak olan proje, Disney Plus’un yerli yapımlara ne kadar önem verdiğini ve ilerleyen süreçte birçok yerli yapıma imza atacağının da bir göstergesi olmuştu. Gelen haberlere bakılır ise yaz başında Türkiye’de yayınlara başlaması beklenen Disney Plus’ta birbirinden renkli yerli yapımlar bulacaksınız.

Dünyayla Benim Aramda isimli proje de platformun tüm dünyadaki izleyicilere sunacağı bir içerik olacak. Demet Özdemir’in popülerliğinin de etkisiyle hazırlanan dizi, bir romantik komedi hikayesi oldu. Erkenci Kuş başarısının öğrettiği gerçek ise, yurt dışında Türk yapımı olan romantik komedi dizileri çok seviliyor.

Dünyayla Benim Aramda dizisi 4 yıl aradan sonra bir ünlü ismi dizi setlerine döndürecek! 8

İşte böyle etkili bir dizide yer alacak olan oyuncular arasında İbrahim Selim de bulunuyor. 1979 yılında Ankara’da dünyaya gelen İbrahim Selim, 2005 yılından bu yana setlerde kendini gösteriyor. Tiyatro, sinema ve dizi çalışmaları dışında youtube’daki sohbet programıyla da geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncu, ayrıca Alice Müzikali’nde de rol almayı sürdürüyor.

En son 2017-2018 sezonunda 6 bölüm süren Hayati ve Diğerleri isimli diziyle televizyon ekranında yer alan İbrahim Selim, ayrıca çok ilgi çeken Şahsiyet isimli dijital dizide de Sefa karakterini canlandırmıştı.

Son 4 yıllık dönemde Alice Müzikali ve youtube sohbet programı dışında Son Çıkış ve Çat Kapı Aşk isimli sinema filmlerinde yer alan oyuncu, şimdi de yeniden dizi setlerine dönmenin heyecanını yaşıyor.

Dünyayla Benim Aramda dizisi 4 yıl aradan sonra bir ünlü ismi dizi setlerine döndürecek! 9

Çekimlerine çok kısa bir süre içinde başlanacak olan Dünyayla Benim Aramda dizisinin kadrosuna son katılan isimler; Zerrin Tekindor, İbrahim Selim ve Melisa Döngel oldu.