Ana sayfa Foto Galeri Survivor 2018’de yenilikler göreceğiz!

Survivor 2018’de yenilikler göreceğiz!

tarafından ker_def

Survivor 2018'de yenilikler göreceğiz! 7

Ece Er / Televizyon Gazetesi
Survivor All Star Gönüllülere Karşı

Yılların fenomen yarışması Survivor daha final yaptığının gecesi “bir daha ki Survivor’da kimler yarışacak? “ sorularının başladığı anlardır. Evet, sanki yarışma henüz bitmemiş gibi seyircisinin de “getirin bir sonrakini” edası ile izlediği dizidir Survivor.
Dizi dedim çünkü her şeyden önce yarışma 6 ay sürüyor. Ekstradan da yarışmaya başlayanlar kendilerine; yeni bir tarz, yeni bir karakter, yeni bir hava, ben “guruyum” edası, ben “savaşçıyım” tavrı, “ah, rol kabiliyetimi bir görseler!” nidası, “Bir film teklifi olsa” pozu, kiminin insanlıktan çıktığı, kiminin Budha heykeline dönüştüğü, Marsiyen ve Venüsyen narkoz dağıtan, dedikodunun cıvatasını fırlatan, hummalı ve ayrıca acı ile zevkin bir arada harmanlandığı ekran şovu olduğu için adına dizi dedim.

19 Ekim tarihinde bir yazı yazdım (1). Bu yazımda bazı detaylar verdim. Lütfen o yazıyı okuyun ki bu yazının bir değeri olsun! Yoksa her şey yeni başlıyor gibi gelir, oysa zaten bu isimler ile görüşmeler yapılıyordu. Lütfen sıkılmayın ve okuyun, çünkü kadro üç aşağı beş yukarı o yazıda saklı.