Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2019’un ilk yarışmacısı şaşkına uğrattı! Yemekteyiz’den kovuldu, MasterChef’te yarıştı…

Survivor 2019’un ilk yarışmacısı şaşkına uğrattı! Yemekteyiz’den kovuldu, MasterChef’te yarıştı…

tarafından zk zk
Survivor 2019’a katılan ilk isim, herkesi çok şaşırttı!

Daha önce tv8’de Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz yarışmasında, yorumları ve tavırlarıyla diğer yarışmacıları rahatsız eden Murat Özdemir, programdan kovulmuştu.

Daha sonra aynı kanalın MasterChef programına katılan Murat Özdemir’in bu kez Survivor 2019’un kadrosuna katıldığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

MasterChef’in en etkili isimlerinden biri olan Murat özdemir, Survivor 2019’a katıldı. Program başlar başlamaz en çok ses getiren isim olan MasterChef Murat Survivor Türkiye Yunanistan’da yer alacak.

Survivor 2019'un ilk yarışmacısı şaşkına uğrattı! Yemekteyiz'den kovuldu, MasterChef'te yarıştı... 7

Acun Ilıcalı’nın formatını açıkladığı Survivor Türkiye Yunanistan ilk yarışmacısı belli oldu. Survivor 2019 yarışacak ilk isim MasterChef programında harikalar yaratan Murat’tan başkası değil. Yemekteyiz programından kovuldukdan sonra MasterChef programından adından sıklıkla söz ettiren Murat, Survivor 2019’da yarışacak. Acun Ilıcalı ve Esat Yontunç’un her konuda el sıkıştığı MasterChef Murat Survivor’da!

Survivor Türkiye Yunanistan yarışacak isimler birer birer belli oluyor. İlk olarak Hakan olarak düşünülen MasterChef yarışmasında bir isim Survivor’a katılacak haberi sonrası katılacak isim belli oldu. MasterChef programından Murat’la Survivor için her konuda anlaşıldı.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında ona yeni Semih Öztürk yorumları yapılıyordu. Gerçektende hem Yemekteyiz programında hem MasterChef’de en çok konuşulan isim oldu. Yeni sezonda Survivor’a da büyük bir etki yapacak.

2019 yılında Survivor Türkiye Yunanistan formatıyla ekranlara gelecek. Yeni yarışmılar yeni hikayeler iki ülke arasında kıyasıya rekabete sahne alacak. Bakalım Survivor’da neler yaşanacak. Büyük sürprizlerle dolu Survivor 2019 ilk bizde bilgiler yer alacak.

Gerçek adı Murat Özdemir olan ve lakabı MasterChef Murat olan Bolulu yarışmacı 45 yaşında. Evli ve bir kız babası Murat, Fitness yapmayı çok seviyor. Sırf bu sebeple çevikliğini daha da artırarak Survivor kadrosuna katılmaya hak kazandı.