Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor’da neler oluyor? Öldürülen kameramandan önce başka biri daha mı saldırıya uğradı?

Survivor’da neler oluyor? Öldürülen kameramandan önce başka biri daha mı saldırıya uğradı?

tarafından zk zk
Ünlü sanatçı ve yazar Onur Akay, Acun Ilıcalı’nın gözünün neden şiş olduğu ile ilgili merak edilenleri yazdı. Akay’ın iddialarına göre, programın kameramanının şoke eden ölümünden önce benzer bir kapkaç durumu daha yaşanmış ekiple ilgili.

Survivor yarışmasında kameramanlık görevi yapan Alper Baycın’ın, Dominik’te bir grup çetenin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmesinin yankıları sürerken, ünlü sanatçı ve yazar Onur Akay’dan çok ilginç iddialar geldi. Buna benzer bir olayın daha öncede Acun medya’nın ekibinden bir genç kızın başına geldiğini iddia eden Onur Akay, kendi internet sitesinde kaleme aldığı yazıda Acun Ilıcalı’nın gözlerinin şiştiği görülen fotoğrafı paylaşarak, Ilıcalı’nın gözünün neden şiş olduğu ile ilgili merak edilenleri yazdı.

Survivor'da neler oluyor? Öldürülen kameramandan önce başka biri daha mı saldırıya uğradı? 7

İşte Onur Akay’ın o yazısı:

“Survivor yarışmasında kameramanlık görevi yapan Alper Baycın’ın, Dominik’te bir grup çetenin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmesi hepimizi derinden üzdü. Edindiğim bilgilere göre, Alper Baycın’ın hayatını kaybettiği olaya çok benzer bir olay daha önce de yaşanmış. Acun Medya ekibinde çalışan bir genç kızın başına gelmiş ve genç kız, telefonunu vererek saldırganların elinden kurtulmuş.

İDDİALAR ART ARDA GELDİ!

“Alper Baycın’ın geçen hafta Dominikli bir çalışanı amirlerine şikâyet ederek işten çıkarttırdığı, cinayetin bu sebeple de işlenmiş olabileceği de konuşulurken, Acun Ilıcalı’nın ekrandaki görüntüsü, izleyenleri şok etti. Acı haberi alan Ilıcalı’nın gözüne uyku girmediği ve hem üzüntüden hem de uykusuzluktan gözlerinin şiştiği söylendi. Ancak Ilıcalı’nın Dominik’te gözünden enfeksiyon kaptığını öğrendim. Zor günler yaşayan Acun Ilıcalı ve ekibine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, vefat eden Alper Baycın’a da Allah’tan rahmet diliyorum.”