Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk dizisindeki heyecanı bozan kötü şans!

Süslü Korkuluk dizisindeki heyecanı bozan kötü şans!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Süslü Korkuluk isimli yeni dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy ile Alina Boz bulunuyor…İlk fragmanı dikkat çeken dizide moda tasarımcısı olarak izleyeceğimiz Çağatay Ulusoy, farklı imajı ile hemen dikkat çekti.

Alina Boz gibi son dönemin yükselen bir yıldızının kadın başrol olarak belirlenmesi de çok önemli bir gelişme oldu. En son Maraşlı dizisinde izlediğimiz Alina Boz ile Çağatay Ulusoy arasındaki uyum ve enerji de merak edilen detaylardan birisi oldu.

Süslü Korkuluk isimli dizi için titiz bir hazırlık süreci yaşanırken, bir şanssızlık da çalışmaların aksamasına neden oldu. Hercai gibi önemli bir diziyi de yöneten Cem Karcı, İspanya’dan gelerek dizinin başına geçti.

Cem Karcı, çok önemli bir dönem yaşadığı hazırlık süreci sırasında koronavirüse yakalandı. Ünlü yönetmenin bu talihsizliği dizinin ön hazırlıklarını da aksattı. Ünlü yönetmen karantina sürecinin ardından yeniden sete dönüş yaptı ve bu da hazırlıkların hızlanmasını sağladı. Projenin bir süre gecikmesine neden olan sıkıntılar sadece koronavirüs ile bağlantılı da da sınırlı değil.

Henüz dizinin etkili karakterlerini kimlerin canlandıracağı konusunda da belirsizlik var. OGM Pictures firması titiz bir çalışma yürütüyor ama ağır giden oyuncu seçimleri dizinin de izleyici ile buluşmasının uzamasına neden oluyor.

Dizinin kötü adamı Dmitry karakteri için bir isim arayışı sürüyor. Ayrıca Çağatay Ulusoy’un babasını da yine usta bir ismin canlandırması bekleniyor. Fatih Artman’ın da görüşme yapılan isimlerden birisi olduğu ortaya çıktı.

Behzat Ç. dizisinde Harun olarak parlayan Fatih Artman, en son Menajerimi Ara isimli dizide hayranlarının beğenisini kazanmıştı.