Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk dizisini çok beklediniz ama buna değecek yeni bir gelişme var!

Süslü Korkuluk dizisini çok beklediniz ama buna değecek yeni bir gelişme var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süslü Korkuluk dizisinin gündeme ilk geldiği süreçte özellikle Çağatay Ulusoy hayranları için büyük bir heyecan yaşatmıştı. Tv8’de yayınlanması beklenen hatta bir tanıtım filmi bile ekrana gelen dizi, bütçesi çok yüksek olduğu için anlaşma sağlanamayınca Netflix’e geçmişti.

Uzun süredir ekranda olmayan Ulusoy, tam yeniden tv dizilerine dönecekken beklenmeyen bir şekilde yeniden dijitalde yayınlanacak diziyle izleyiciyle buluşacak. Netflix abonesi olmayanlar için üzücü bir gelişme oldu.

Diziyle ilgili tek aksilik bu da değildi. Aynı zamanda Süslü Korkuluk dizisi için Çağatay Ulusoy’un özellikle Alina Boz ile partner olmayı istediği de çok konuşuldu. İkilinin ismi uzun süre birlikte anıldı fakat işler Netflix’e geçince değişti.

Alina Boz’un dizide oynamaktan vazgeçtiği gündeme geldi. Bunun üzerine bir başka oyuncu arayışı gündeme geldi. Bu kez Esra Bilgiç’e teklif gitti. Kanunsuz Topraklar dizisi yeni biten oyuncu, Süslü Korkuluk’tan gelen bu teklifi kabul etti.

Süslü Korkuluk dizisini çok beklediniz ama buna değecek yeni bir gelişme var! 8

Hazırlıkları süren dizinin yapımcı firması OGM Pictures, diziyle ilgili titizlikle bir çalışma yürütüyor. Uzun zamandır konuşulan ancak bir türlü çekimleri başlamayan dizi nedeniyle izleyici de merakta ve heyecanlı.

Yaklaşık 2,5 aydır Süslü Korkuluk dizisi gündemde. Aksilikler nedeniyle çekimleri de başlayamadı fakat izleyicinin bu uzun beklemesine değecek bazı gelişmeler de gündeme geldi…

Dizi, ilk olarak ulusal kanal için hazırlandığında bölüm süreleri de hayli uzun tutulmuştu. Fakat dijital için çekilmesi söz konusu olunca, bölüm sayısı da arttı. Hal böyle olunca Süslü Korkuluk dizisinin sezon sayısı da arttı.

Süslü Korkuluk dizisini çok beklediniz ama buna değecek yeni bir gelişme var! 9

Genelde 8 ya da 10 bölümlük sezonlardan oluşan dijital dizilerden birisi olacak olan Süslü Korkuluk, daha başlamadan hayranlarını 3. ve 4. sezon için hazırlanmaya çağırıyor… Çağatay Ulusoy’u özleyen hayranları için özellikle sevindirici bir haber bu…

Bu arada dizinin oyuncu kadrosu da giderek şekilleniyor. İki önemli isim Olgun Şimşek, Salih Bademci’nin de kadroya dahil olması, Süslü Korkuluk dizisinin iddiasını da arttırmakta.

Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy, Peyami isimli bir modacıya hayat verecek. Evlenmek için kendisine gelinlik diktirmeye gelen kadına aşık olacak Peyami. Aşık olacağı gelin adayı Esvet’i ise Esra Bilgiç oynuyor…