Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu’ndan Hazal Kaya ve Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisine övgü dolu sözler…

Nur Fettahoğlu’ndan Hazal Kaya ve Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisine övgü dolu sözler…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz hafta 3 Mart’ta Netflix’te yayınlanmaya başlayan Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli fantastik dizi, dünyanın 25 ülkesinde listeye girmiş ve Türkiye’de de Top 10’da ilk sıraya yerleşmişti. 10 gün önce yayınlanmaya başlayan dizi, Netflix abonelerinin büyük dikkatini çeken bir yapım oldu.

Günümüzden 1919 yılına zaman yolculuğu ile heyecanlı bir maceranın anlatıldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer başrolde yer almakta. Charles King’in aynı isimli romanından Karga Seven Pictures tarafından diziye uyarlanan yapım, bazı eleştirilere de konu olmuştu.

Ancak genel olarak izleyiciden takdir gören ve merakla izlenen dizinin 2. sezonun da çekileceğini Selahattin Paşalı katıldığı bir programda söylemişti. Hazal Kaya’nın Esra isimli bir gazeteciye hayat verdiği dizide, yanlışlıkla 1919 yılına gitmesi ve sonrasında Atatürk’e yapılacak suikastı önlemeye çalıştığı maceralı bir hikaye anlatılıyor.

Yönetmenliğini Emre Şahin ve Nisan Dağ’ın üstlendiği diziye gelen kimi eleştirilerden sonra ünlü isimler de Hazal Kaya ve diziye destek vermiş ve sosyal medyadan bu desteklerini, beğenilerini iletmişlerdi.

Nur Fettahoğlu'ndan Hazal Kaya ve Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisine övgü dolu sözler... 23

Nur Fettahoğlu da Hazal Kaya’ya sahip çıkan isimler arasındaydı. Yıllar önce birlikte Aşk-ı Memnu dizisinde oynayan iki oyuncu, Ocak ayında vizyona giren ‘Benden Ne Olur?’ isimli filmde de iki kardeşi oynamışlardı.

Fettahoğlu, Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi için övgü dolu sözlerle bir paylaşım yaptı instagram hesabından. Oyuncu, meslektaşı Hazal Kaya’ya sahip çıkarken, aynı zamanda dizide hemen herkesi duygulandıran Esra’nın Atatürk’e sarıldığı o sahneye de ayrıca vurgu yaparak gözlerinin dolduğunu aktardı.

İşte Fettahoğlu’nun paylaşımı…

Nur Fettahoğlu'ndan Hazal Kaya ve Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisine övgü dolu sözler... 24