Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk’ta Çağatay Ulusoy’un partneri için bomba gibi bir isim geçiyor!

Süslü Korkuluk’ta Çağatay Ulusoy’un partneri için bomba gibi bir isim geçiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy’un çok yakında çekime başlanacak yeni dizisi 2021’in dizi dünyasında son heyecan veren olayı oldu. Ulusoy’un dizi teklifini kabul etmesinin ardından Süslü Korkuluk için çalışmalar hızlanırken şimdi en büyük soru işareti yakışıklı oyuncunun kadın partnerinin kim olacağı. Ulusoy’un partneri için bomba gibi bir isim geçiyor.

Uzun süredir yeni projelerine hazırlığıyla gündeme gelen Çağatay Ulusoy’un hayranları, yakışıklı oyuncuyu yeniden izleyecekleri için çok heyecanlı. Bir süredir görüştüğü Yalı Çapkını dizisinin senaryosunu beğenmeyince yetenekli oyuncu yeni projesi olarak Süslü Korkuluk’u tercih etti. Ulusoy teklifi kabul edince çalışmalar da hızlandı.

Diziyi çekecek olan OGM Pictures şimdi ağırlıklı olarak kadın başrol oyuncusuna odaklanmış durumda. Çağatay Ulusoy’un, yeni dizisinde partnerinin kim olacağı büyük bir merak konusu. Bu konuda izleyiciler arasında sosyal medyada tartışmalar sürerken ortaya bomba gibi bir isim atıldı.

Süslü Korkuluk’ta Çağatay Ulusoy’un partneri için bomba gibi bir isim geçiyor! 7

Bu isim Alina Boz. Son olarak Maraşlı dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yapan, Aşk 101’deki oyunculuğuyla da dikkatleri üzerine çeken genç oyuncunun Süslü Korkuluk’ta başrol için görüşmelerinin sürdüğü iddia edildi. Alina Boz halen, başrolünü Denizcan Aktaş’la paylaştığı Bandırma Füze Kulübü isimli film için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan Çağatay Ulusoy’un hayranları yakışıklı oyuncunun yanında görmek istedikleri kadın oyuncularla ilgili sosyal medya paylaşımları yapıyor. Ortada dönen dört isim var: Hazal Kaya, Bensu Soral ve Ayça Ayşin Turan.

Çağatay Ulusoy Hazal Kaya ve Bensu Soral’la birlikte daha önce aynı dizilerde rol almıştı. Ulusoy, Hazal Kaya’yla Adını Feriha Koydum, Bensu Soral’la da İçerde dizisinde partner olmuştu. Ayça Ayşin Turan da Netflix için çekilen Hakan: Muhafız isimli dizide Ulusoy’la başrolü paylaşmıştı.

TV8’de yayınlanacak dizinin yönetmeni Cem Karcı olacak. Yeni yılın ilk aylarında ekrana gelmesi planlanan dizinin tanıtım çekimlerine başlandı bile.