Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin setinde şarkı söylemeyi seven Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu’ndan neden uyarı aldı?

Yargı dizisinin setinde şarkı söylemeyi seven Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu’ndan neden uyarı aldı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’nin Yargı dizisinin yıldızları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu YouTube’da yayınlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet Programı’na konuk oldu.

Dizide Savcı Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu diziyle ilgili, ‘Bu kadar başarı beklemiyordum!’şeklinde itirafta bulundu. Ünlü oyuncu; “Beğenileceği yönündeki düşüncem çok yüksekti, ilk bölümü okuyup bitirdiğimde boş duvara bakıyordum” dedi.

Pınar Deniz ise, “2 yıllık bir proje, ilk proje geldiğinde farklıydı o halini hiç birimiz beğenmedik son haline geldiğinde hepimiz ‘tamam’ dedik, proje ilk haline göre çok evrildi öyle olmasaydı bu kadar başarılı olmazdı” açıklamasını yaptı.

Katilin kim olduğunu özellikle bilmek istemediğini söyleyen Pınar Deniz, ” Ama ilk bölümde yönetmenimiz Ali Bilgin’in farklı bir plan çektiğini gördüğümde katilin kim olduğunu anladım” dedi.

Yargı dizisinin setinde şarkı söylemeyi seven Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'ndan neden uyarı aldı? 7

Sette şarkı söylemeyi çok seven Pınar Deniz ise artık daha az şarkı söylediğini belirtti ve nedenini de şu sözlerle açıkladı. ‘Kaan’ın ezberini şaşırtıyormuşum o nedenle daha az şarkı söylüyorum.”

Güzel oyuncu estetiğinin olmadığını söyleyerek, “Yaptırmak istesem yaptırırım, bir kadın popüler olmaya başlayınca hemen eski fotoğrafları yayınlanıyor, yaş aldıkça yüz oturması denen bir şey var, sektördeki bu baskıya sinir oluyorum. Genel olarak kadınları rahat bırakalım, nasıl görünmek istiyorlarsa öyle görünsünler” şeklinde konuştu.

Evrene gönderdiği mesajların gerçekleştiğini belirten oyuncu; “Lisedeyken Muhteşem Yüzyıl’ı izliyordum o an ekrana bakarken aklımdan; ‘Oyuncu olsan Halit Ergenç ile oynamak isterdim’ diye geçirdim ve Vatanım Sensin’de Halit abi ile rol aldım” açıklamasıyla da dikkat çekti.

Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet Programı’nın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;