Ana sayfa Sosyal Medya Süslü Korkuluk’un başrolü Esra Bilgiç, Victoria’s Secret’ın reklam yüzü oldu!

Süslü Korkuluk’un başrolü Esra Bilgiç, Victoria’s Secret’ın reklam yüzü oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Kanunsuz Topraklar dizisinde canlandırdığı Gülfem karakteriyle kariyerinde önemli bir basamak atlayan Esra Bilgiç, dizinin sona ermesinin ardından hemen yeni proje görüşmelerine başlamıştı. Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Süslü Korkuluk dizisi ile anlaşan Esra Bilgiç’ten hayranlarını sevindiren yeni bir haber geldi.

Kanunsuz Topraklar adlı dizinin ardından şansı açılan oyuncu Esra Bilgiç dizinin final yapmasının ardından pek çok dizi teklifi alıyordu. Süslü Korkuluk projesiyle birlikte dizi defterini kapatan başarılı oyuncuya ayrıca birçok markadan da reklam yüzü olmaları konusunda teklif geliyordu.

Süslü Korkuluk'un başrolü Esra Bilgiç, Victoria's Secret’ın reklam yüzü oldu! 7

Bilgiç’in iki markanın reklam yüzü olacağı öğrenildi. Gelen habere göre bu markalardan biri de dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Victoria’s Secret oldu. Bilgiç bugün reklam filmi için kamera karşısına geçti. Reklam setinden çekimlerle ilgili bazı detayları sosyal medya hesabından paylaşan oyuncunun bu haberi hayranlarını sevindirdi.

Çağatay Ulusoy, Tv8’de ilk yayınlanan tanıtım videosunda görüldüğü üzere Peyami isimli bir modacıya hayat verecek. Esara Bilgiç ise Peyami’nin dükkanına gelen ve evlenmek üzere gelinlik diktiği ve bu sırada aşık olduğu Esvet’i canlandıracak. Hikayede Esvet’in Peyami’nin aşkına karşılık verip vermeyeceği merak konusu.