Ana sayfa Dizi Haberleri Hayaller ve Hayatlar dizisinde öyle güzel bir arkadaşlık oluştu ki, bu sözler kalbin aynası!

Hayaller ve Hayatlar dizisinde öyle güzel bir arkadaşlık oluştu ki, bu sözler kalbin aynası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayaller ve Hayatlar isimli dizide başrolde yer alan kadın oyunculardan birisi de Yeşim Ceren Bozoğlu oldu… 1974 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, Melike karakteri ile dizinin hikayesinde yerini aldı. Bein Connect platformunda yayınlanan diziye olan ilgi ülkemizin sınırlarını da aştı.

Özellikle yurt dışındaki dizi hayranları Hayaller ve Hayatlar dizisiyle ilgili gelişmeleri heyecanla takip ediyor ve yaptıkları aramalarla da google’da dizinin öne çıkmasını sağlıyor. Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun kadın başroller olarak sergiledikleri performans da takdir ile karşılanmakta.

Dizinin setinde güçlü bir arkadaşlık oluştuğunu da yayınlanan fotoğraflardan anlayabilirsiniz. Bu durumu doğrulayan bilgileri ise Melike’yi canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu verdi. Oyuncu, katıldığı etkinlikte yaptığı açıklamada rol arkadaşı Melisa Aslı Pamuk’u övdü. Yeşim Ceren Bozoğlu, “Günün kraliçesi belli diyerek” arkadaşının güzelliğine ve zarafetine göndermede bulundu.

Hayaller ve Hayatlar dizisinde öyle güzel bir arkadaşlık oluştu ki, bu sözler kalbin aynası! 8

Bir markanın lansmanında açıklamalarda bulunan Yeşim Ceren Bozoğlu, sette rol arkadaşları ile ne kadar güzel bir ortam oluşturduklarını ifade eden sözler söyledi.

Melisa Aslı Pamuk’un bir marka ile gerçekleştirdiği işbirliğinin ne kadar doğru bir adım olduğuna dikkat çeken oyuncu, arkadaşı için şu övgülerde bulundu:

“Çok heyecanlıyım. Melisa gibi gerçekten bu sektörde dişi ile tırnağı ile emek verip bir yerlere gelen, rol model olabilecek kapasite ve temizlikteki starların, bu anlamda markalarla buluşmasını çok önemsiyorum. Sadece güzellik ile olmuyor. Aklın ve ruhun aynı anlamda güzel olması lazım. Melisa buna çok güzel bir örnek. Şahane bir rol model.. Çok seviyorum onu.”

Hayaller ve Hayatlar dizisinde öyle güzel bir arkadaşlık oluştu ki, bu sözler kalbin aynası! 9

Yeşim Ceren Bozoğlu’nun dizideki arkadaşı Melisa Aslı Pamuk’u iyi bir rol model olarak tanımlaması, sadece güzellik ile değil, aklı ve kalbiyle de bunu hak ettiğini söylemesi, ekibin birbirlerine ne kadar çok kaynaştığını da anlatmaya yetiyor.