Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Talat Bulut’tan iki büyük övgü! Can Yaman uçtu, Kıvanç Tatlıtuğ çok başarılı!

Talat Bulut’tan iki büyük övgü! Can Yaman uçtu, Kıvanç Tatlıtuğ çok başarılı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Halit Argun olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Talat Bulut, yeni sezon için yeni projeler olduğunu ve değerlendirdiğini söyledi. 1 yıldır ekranlardan uzakta olan oyuncu, bu süreçte hem dinlendi hem de formunu korumak üzere çeşitli çalışmalar yaparak kilo verdi.

TV100 kamerasına açıklamalarda bulunan Talat Bulut, yeteneğinden ziyade güzelliği ile para kazanan ünlü oyuncular için bu kazandıkları ücretlerle kendilerini geliştirecek adımlar atmaları gerektiğini söyledi.

Talat Bulut'tan iki büyük övgü! Can Yaman uçtu, Kıvanç Tatlıtuğ çok başarılı! 7

Türkiye’de en beğendiği isimlerden birisinin Kıvanç Tatlıtuğ olduğunu belirten Talat Bulut, Tatlıtuğ’un kendisini sürekli geliştirmesine dikkat çekti. Usta oyuncu, “Ben Kıvanç’ın performansını daha iyi hissediyorum, daha çok beğeniyorum” dedi.

Can Yaman’ın yurt dışında elde ettiği başarılara da değinen Talat Bulut şöyle konuştu: “Can Yaman, dil bilmenin getirdiği avantaj ile yurt dışına gitti. Haklı olarak oradan iyi para kazanıyor.”

Sosyal medyadan yaptığı eğlenceli paylaşımlara ara veren Talat Bulut. Ablasını kaybettiği için bu kararı aldığını ifade etti.

Üçüncü aşısını da olduğunu belirten oyuncu, bunun bir salgın olduğunu ve kimsenin kendisini düşünerek yaşama lüksünün olmadığını, karşıdaki insanları düşünmek gerektiğini söyledi.