Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinden sonra Talat Bulut’un büyük değişimi!

Yasak Elma dizisinden sonra Talat Bulut’un büyük değişimi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Talat Bulut, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Halit karakteri ile hikayenin ilk 3 sezonunda önemli bir başarı elde etti. Sergilediği oyunculuk ile hayranlarından takdir kazanan oyuncu, 2020 yılında ayrıldığı yapımdan sonra başka bir projede görünmedi.

Sosyal medyada sergilediği paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, son dönemde yaşadığı değişim ile de fark ediliyor. Sağlığına çok dikkat eden 65 yaşındaki oyuncu, verdiği kilolarla fit bir görüntüye kavuştu.

Menajeri ile buluşması sırasında görüntülenen oyuncu, yaptığı açıklamada bir buçuk ay içinde beş buçuk kilo verdiğini ifade etti. Oyuncu, “Kilo verdim. Aralıklı oruç diye bir sistem var, onun üzerine gidiyorum” diyerek bu yöntem ile kilo verdiğini belirtti.

Yeni proje görüşmeleri yapan Talat Bulut, şu anda projeleri değerlendirmekte olduğunu belirtti. Oyuncu, “İnşallah çok iyi bir işle çıkacağız” diyerek yeniden hayranlarının karşısına döneceğini anlattı.

Ünlü oyuncuların aldıkları ücretlerle ilgili yapılan tartışmaları da eleştiren oyuncu, itiraz edilen ücretlerin neye göre değerlendirildi sorgulamasını yaptı.

Talat Bulut, yurt dışında oyuncuların çok daha yüksek kazançlar sağladığını, Türkiye şartlarına göre ise kendilerinin yabancı meslektaşlarından daha az kazandıklarını ifade etti.