Ana sayfa Sosyal Medya Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisinin gerçeklerini Pınar Altuğ’a anlattı!

Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisinin gerçeklerini Pınar Altuğ’a anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı, uzun yıllar boyunca Çocuklar Duymasın isimli dizide başrolde buluştu. İkili ekranda en çok tanınan dizi çiftlerinden birisine hayat verdi. Haluk ve Meltem karakterleri artık hafızalara yazıldı…

Çocuklar Duymasın defteri 2019 yılında sona erdi. Dizinin ileride bir şekilde yeniden gündeme gelmesi Birol Güven’in planı ama Tamer Karadağlı, yenilenir ise rol almayacağını önceden söylemiş ve projenin artık ömrünü tamamladığını açıklamıştı.

Tamer Karadağlı 1 aydan fazla süredir Savaşçı dizisinin ekibi ile birlikte çekimlerde yer alıyor. 5. sezona hazırlanan dizi yakında Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. En büyük engel, kanalın 7 gün için 7 dizisi de var ve birisi final yapmaz ise Savaşçı başlayamayacak.

Göktürk Albay karakterine hayat vermekte olan oyuncu, yeni dizisinden fotoğraflar ve videolar paylaşarak da sosyal medya hesabından heyecanını sıklıkla yansıtıyor.

Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisinin gerçeklerini Pınar Altuğ'a anlattı! 7

Pınar Altuğ ise yaptığı röportajda eski rol arkadaşının çok heyecanlı olduğunu açıkladı. Eskişehir’de devam eden set hakkında Karadağlı’dan duyduklarını da aktaran Altuğ, şöyle konuştu:

“Çok heyecanlıydı. Daha izleyemedik, ekrana gelmedi. Ama çekimleri devam ediyor. Ben de heyecanla onun paylaşımlarını takip ediyorum. Arada bir konuşuyoruz. Diyorum ki, çok üşüyor musun? Donuyoruz Pınar, çok soğuk burası diyor. Eskişehir’de çalışıyorlar ve soğuk şartlarda çalışıyorlar. Ama çok heyecanlı. Öncesinde de bayağı çalıştığını biliyorum. Spor yaptı, kilo verdi, dikkat etti. Heyecanla bekliyorum, ekranda izlemeyi.”

Çocuklar Duymasın dizisinin aralıklarla 2002-2019 yılları arasında yayınlandığını hatırlatan, aralarda başka işler de yaptıklarını söyleyen Pınar Altuğ, “İlerde bir gün tekrar yeri gelirse, başlanır ise başlanır” demekle yetindi.