Ana sayfa Sosyal Medya Çocuklar Duymasın dizisi ile fenomen olan Alparslan Özmol, Kuruluş Osman’a renk kattı!

Çocuklar Duymasın dizisi ile fenomen olan Alparslan Özmol, Kuruluş Osman’a renk kattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com 2002 yılı ile 2019 arasında 450’nin üzerinde bölümü çekilen Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin karakteri ile unutulmazlar arasında yer alan oyuncu Alparslan Özmol’dur. Dizinin en önemli simalarından olan Alparslan Özmol, izleyiciler için de eğlenceli isimlerden birisi olmuş ve hikayenin bu kadar çok sevilmesinde büyük katkı sunmuştu.

1990’lı yıllardan itibaren oyunculuk yapan, çeşitli sinema filmlerinin yanı sıra dizilerde de izlediğimiz Alparslan Özmol için de Çocuklar Duymasın dizisi kariyerinin en etkileyici projesiydi. Birçok farklı yapımdan sonra Kuruluş Osman isimli atv dizisinde yer almaya başlayan oyuncu, Gürbüz Alp karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Çocuklar Duymasın dizisi ile fenomen olan Alparslan Özmol, Kuruluş Osman'a renk kattı! 8

Setlere alışkın olmasına rağmen bugüne kadar bir dönem dizisinde yer almadığını ifade eden Alparslan Özmol, böyle bir fırsat gelince de kaçırmak istememiş. Ünlü oyuncu, “Bir dönem dizisinde oynamayı istiyordum. Böyle bir şans geldi, bu fırsatı kaçırmadım, teklifi kabul etti. Kuruluş Osman dizisine Gürbüz Alp karakteri ile başladım” dedi.

Hayali bir karakter olarak Osman Bey’in yanında, onun idealleri için savaşan Gürbüz Alp’ten bahseden oyuncu, şu bilgileri verdi: “Osman beyin yanında her an her şeyi yapabilecek, güçlü bir karakter. Ama Alp’lerin de bilmediği özellikleri olabilir. Her an her şey olabilir diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Çocuklar Duymasın dizisi ile fenomen olan Alparslan Özmol, Kuruluş Osman'a renk kattı! 9

Dizide at binmesi gereken ve eğitimlerin zor geçtiğini anlatan oyuncu, ama sonrasında alıştığını ifade etti.

Özmol, “Ata binmek çok zordu benim için. İlk günden sonra alışmaya başladım. Eğitmenlerimiz bize çok yardımcı oluyor. Dört nala gidiyor, nasıl duracağım konusunda zorlandım. Ama elimden geldiğince ata binmeye de çalışıyorum” dedi.

Savaş sahneleri için de önemli eğitimler aldığını anlatan oyuncu, her savaş sahnesinden önce de hazırlıklar yaptığını anlattı. Dizide eğlenceli anları ile de izleyicilerin ilgisini çeken oyuncu, Kuruluş Osman projesinin ilgi çeken isimlerinden birisi haline geldi.