Ana sayfa Sosyal Medya Taner Ölmez ve Aybüke Pusat’tan çok konuşulacak pozlar geldi!..

Taner Ölmez ve Aybüke Pusat’tan çok konuşulacak pozlar geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Aybüke Pusat ile Taner Ölmez ikilisi ilk defa Star TV’de yayınlanan Medcezir adlı dizide birlikte rol almışlardı.

İki ünlü oyuncu yıllar sonra yeniden Blu TV dizisi Alef’in ikinci sezonu, Alef: Mâl-i Hülya’da biraraya geldi. Dizi 7 Nisan’da izleyici ile buluştu.

Dizinin yeni sezonunda başrollerde yer alan Taner Ölmez ile Aybüke Pusat Hello Dergisi’nin yeni sayısı için objektif karşısına geçti. Dergiye çarpıcı pozlar veren iki ünlü oyuncu birbirlerine de övgüler yağdırdı.

Taner Ölmez ve Aybüke Pusat'tan çok konuşulacak pozlar geldi!.. 8

Aybüke Pusat partneri Taner Ölmez’den bahsederken, “Çok sakin ve çok farkında. Onunla oynarken güven ortamı kurmakta hiç zorlanmadım. Her anında çok rahat hissettim” şeklinde konuştu.

İmzasını attığı her projede başarıyı yakalayan Taner Ölmez de partneriyle ilgili olarak; “Aybüke oyunculuğunu beğendiğim bir arkadaşım ve her üstlendiği karakterin de altından gayet başarılı bir şekilde kalktığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

İzleyiciyi geçmişin tozlu raflarından günümüze kadar ulaşan sırların, şifrelerin ve gerçeğin izinde/peşinde mistik bir yolculuğa çıkaran ALEF Mâl-i Hülya’nın çekimler Kapadokya’da yapıldı.

Taner Ölmez ve Aybüke Pusat'tan çok konuşulacak pozlar geldi!.. 9

Başrollerini Taner Ölmez, Aybüke Pusat ve Hande Soral’ın paylaştığı MAY Productions imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Gökhan Tirkyaki otururken; müziklerini ilk sezonda olduğu gibi Mercan Dede’nin bestelediği dizinin senaryosu Itır Arda ve Avni Tuna Dilligil tarafından yazıldı ve Mustafa Altıoklar dramaturg olarak görev aldı.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin kadrosunda Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Aydos, Ahsen Türkyılmaz da yer alıyor.