Ana sayfa Sosyal Medya Bu ne hız İlhan Şen! Yeni dizisi belli olan oyuncunun hızına hayranları bile çok şaşırdı!

Bu ne hız İlhan Şen! Yeni dizisi belli olan oyuncunun hızına hayranları bile çok şaşırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisiyle kariyerinde büyük bir sıçrama yapan İlhan Şen, dizisi biter bitmez ayağının tozuyla yeni anlaşmasını yaptı bile. İlhan Şen’in bu hızına hayranları bile çok şaşırdı. Sosyal medyada hakkında yapılan yorumlar dikkat çekiciydi.

İlhan Şen’in başrolünü Burcu Özberk’le paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi geçen hafta sona erdi. Dizi sona erer ermez İlhan Şen’in yeni projesi için anlaşma imzaladığı haberi gündeme düştü. Buna göre İlhan Şen yaz aylarında Süreç Film’in ATV için çekeceği Ah Canım Hayat dizisinin başrolünde yer alacak.

Dizide İlhan Şen’in partneri olacak isim de belli oldu. Ah Canım Hayat dizisinde İlhan Şen’e, yine son dönemin dikkat çekici isimlerinden Deniz Işın eşlik edecek. Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Sahra karakteriyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu en son Exxen’de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinde rol almıştı. Yeni dizide İlhan Şen Kaan, Deniz Işın da Firuze karakterine hayat verecek.

İlhan Şen’in, Aşk Mantık İntikam sona erer ermez yeni anlaşmasını yapması hayranlarını bile şaşkınlığa düşürdü. Hayranları bu şaşkınlığını sosyal medyada yaptıkları yorumlarda dile getirdiler. Bir izleyici yaptığı yorumunda İlhan Şen’e “Bu ne acele” diye sordu ve şöyle yazdı: “Bu kadar çabuk olmasını asla beklemez ve istemezdim… Burcuyla olan uyumunu daha atlayamadım şaka mı yapıyorsun adam?.. ne bu acele atlı mı kovalıyor çıldırıcam OOOOOOOOFFFFFF”

Bir başka izleyici de şaşkınlığını şu sözlerle dile getirdi: “İlhan’a motor mu takmışlar neredeyse bi Aşk, bi Ah, bi Mantık, bi Canım, bi İntikam, bi Hayat yapacakmış”. Bir hayranı ise yaptığı yorumda “Yahu adam bir bıraksaydın da KPSS çalışsaydım. Gerçi hemen yeni bir işe başlayacağını bekliyordum, şaşırmadım.” diye yazdı.

Fox TV’nin Cuma rekabetinde söz sahibi olmasını sağlayan Aşk Mantık İntikam dizisinin iki genç oyuncusu Burcu Özberk ve İlhan Şen hem yüksek enerjileri hem de güçlü uyumları ile göz doldurmuştu. Sosyal medyayı da çok etkileyen bu ikili, milyonlarca paylaşım ile Haziran ayından bugüne kadar diziyi gündemde tutan büyük bir etkileşim oluşturdu. Geçen yaz başlayan ve geçtiğimiz haftaya kadar devam eden Aşk Mantık İntikam dizisi 42. bölümüyle ekranlara veda etmişti.