Ana sayfa Dizi Haberleri Tansiyon git gide yükseliyor! Camdaki Kız dizisinde fırtınaların kopması çok yakın!

Tansiyon git gide yükseliyor! Camdaki Kız dizisinde fırtınaların kopması çok yakın!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin perşembe akşamları izleyiciyle buluşan dizisi Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan bölümü yakında büyük fırtınaların kopacağının işaretini verdi. Nalan ve Hayri arasındaki aşkın işareti geldi.

Kanal D ekranında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlandı. Hikayesi ile çok dikkat çeken dizinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Dizi son zamanlarda reytinglerde düşüş yaşasa da başarıyla yayınına devam ediyor.

Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan bölümünde yakında kopacak fırtınaların ilk işareti geldi. Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan’ın, Cihangir Ceyhan’ın hayat verdiği Hayri’ye olan ilgisini ilk kez arkadaşı Billur açıkça dile getirdi. Nalan, Billur’un Hayri’den hoşlandığına dair konuşmasına büyük tepki gösterdi. Ancak belli ki bu konuşma Nalan’da uyanışı da sağlayacak.

Öte yandan durumun farkında olan bir diğer kişi de Nalan’ın annesi Feride. Nur Sürer’in canlandırdığı Feride, Hayri’nin Nalan’a olan ilgisini fark ettiği için kızını uyardı. Hayri’nin de işten çıkarılmasını isteyeceğini söyledi. Çünkü Feride’ye göre Hayri başlarına büyük işler açacak.

İşte tüm bu gelişmeler Nalan’la Hayri’nin patron şoför ilişkisini başka boyuta taşıyacak gibi görünüyor. Eğer Hayri işten çıkarılırsa Nalan onun yokluğunda sevdiğini muhtemelen anlayacak ve onun yanına koşacak

Bu arada Hayri’ye tepki gösteren izleyiciler var. Bazı izleyiciler Hayri’nin Sedat’tan farkı olmadığına dikkat çekerek şöyle diyor: “Hayri masum bir adam değil. Evli ve çocuklu. İlk günden beri de ekmek yediği evin gelinine göz koyuyor. Sedat’tan ne farkı var yani şimdi. Sedat zaten pislik bu ondan da pislik. Nalan da kimde sevgi görse ona koşacak bir ruh haline sahip.”