Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah, Bergen ile ilgili bugüne kadar yapılan tüm eleştirilere kendine has tarzıyla toplu yanıt verdi!..

Farah Zeynep Abdullah, Bergen ile ilgili bugüne kadar yapılan tüm eleştirilere kendine has tarzıyla toplu yanıt verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Farah Zeynep Abdullah’ın ‘Acıların kadını’ lakaplı şarkıcı Bergen’i canlandırdığı Bergen filmi vizyona girdiği 4 Mart tarihinden itibaren dillerden düşmüyor.

İzlenme rekoru kıran film övgü dolu yorumlar aldığı kadar bazı kesimlerce de eleştirildi. Farah Zeynep Abdullah filmdeki performansıyla bir kısım izleyiciden övgü dolu yorumlar alırken, bir kısım izleyici tarafından da gerek filmde Bergen şarkılarını söylemedeki yetersizliği, gerek filmin galasında giydiği  kıyafeti ve galada erik dalı oynaması gibi pek çok konuda da eleştirildi.

Bergen filmi en son, filmin aynı zamanda ortak yapımcısı olan Farah Zeynep Abdullah’ın filmden 40 milyon TL kazandığı iddiaları ile gündeme geldi.

Farah Zeynep Abdullah, film vizyona girdiği günden bu yana hakkında yapılan tüm haberlere ve eleştirilere sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla kendine has bir tavırla cevap verdi.

Farah Zeynep Abdullah, Bergen ile ilgili bugüne kadar yapılan tüm eleştirilere kendine has tarzıyla toplu yanıt verdi!.. 7

Elinde gülücük emojisinin yer aldığı bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşan Farah Zeynep Abdullah gönderisinde şu ifadelere yer verdi.

“40 milyon, Bergenin sesi olsaydı, Çok rüküşsün Farah, Erik dalı, Ütüsüz pantolon, Kozan belediye başkanı , Cimere yazanlar, Vergi nirdi vergi nirdi cehaletspor, Bi sürü. Olm bana alkolik diyen bile duydum bu süreçte sjsjks. Hayal ettik, filmimizi yaptık, çok çalıştık, oh be dedim sonunda. Bence iyi ki yaptık. Yapılan kalıyor. Gerisi boş. Başka filmlerde görüşmek üzere.”

Hayranları da bu paylaşım üzerine oyuncuya, kendisi hakkında yapılan pek çok güzel yoruma kulak vermesi ve kendini üzmemesi yönünde yorumlarda bulundular.